Hadiah dari SAYS

9.7.12

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Hari ni nak share dgn uollss semua pasal SAYS.. Ingat lagi tak last month saya ada menang hadiah saguhati sempena SAYS 4th Anniversary Birthday Giveaway!.. Kalau tak ingat boleh klik kat sini.

So, hari Jumaat lepas saya dah terima hadiah dari SAYS. Pihak SAYS pos kat rumah sebab x leh gi amik kat ofis mereka...hihi

Hadiah dari SAYS
Hadiah Saguhati Dari Pihak SAYS

Bagi yang tak tahu apa itu SAYS, meh sini saya nak cerita. Kalau kita berdaftar dengan SAYS, kita boleh share segala info yang ada termasuk iklan, kempen & juga video2 yang menarik. Setiap item yang kita share boleh dapat duit, point atau pun sekadar info.

Dapat duit? Ya betul. Kita boleh dapat duit dari SAYS. Nak tahu caranya? Mudah sahaja...


1. Mula-mula daftar dulu dengan SAYS. Klik Sini
2. Kemudian kita akan dapat iklan yang boleh di'share'
3. Klik pada iklan tersebut
4. Pilih tajuk yang bersesuaian dengan iklan kita.
5. Klik generate link, copy link dan paste link tersebut di facebook atau tweet di twitter

Contoh iklan klik sini. Kalau sesiapa klik link tu, kita akan dapat RM0.20.

Tengok, mudah kan. Sangat sesuai bagi sesiapa yang suka meng'share' sesuatu kat facebook. Bak kata pepatah "Sambil Menyelam Sambil Minum Air"...So, apa tunggu lagi....JOM JOIN...

P/S : kalau tak paham, boleh tanya ye...




You Might Also Like

4 ♥ Surat Cinta ♥

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe