Majlis Tahlil + Merisik #Part I

30.8.12

Hari raya ke-5 adalah hari yang bersejarah buat diriku..
Pada hari ni kami akan mengadakan majlis tahlil untuk arwah ayahku & nenek + majlis merisik untuk diriku...
jeng..jeng..jeng..

Majlis Tahlil

Tepat pukul 11.30 pagi para tetamu mulai datang ke rumah. 
Takde la ramai sgt, cuma jemput org masjid & jiran2 ajer..

Antara tetamu yg hadir 
Doa tahlil dibaca untuk arwah ayah & nenek...semoga mereka tenang di sana...
Al-Fatihah...#syahdu...

Setelah selesai, para tetamu mula menjamu selera.. 
Kami menyediakan makanan ala buffet..tak cukup kakitangan la nak serve..

tetamu beratur dgn sabar utk mengambil makanan..

Tetamu (lelaki) duduk makan
Ni pula tetamu (wanita)
 
Terima kasih kepada semua tetamu yang hadir pada majlis kami yang tak seberapa ni..
Kepada saudara mara & jiran yang membantu, terima kasih bnyk2...
Jasamu dikenang... chewahhh...hihi

Opppss....mesti ada yang tertanya2 pasal majlis merisikkan...hehehe
Sabar yer.. tunggu post Part II.. 
nak sambung keja jap...hehe


You Might Also Like

4 ♥ Surat Cinta ♥

  1. sempattttttttt...can't wait part 2ler..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sabar yek...dah update dah. sila baca...hehehe

      Delete
  2. Ala... Aku sebenarnya nak tau lebih pasal part 2... rupanya... to be continue... nak tak nak kena tunggu jugak la... hehehehe.. anyway congrate dik bi... one step ahead... hehehee.. Alhamdulillah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks eima...ni baru step 1, byk lagi step nak daki. anyway aku dah update part 2... sila baca..hehehe

      Delete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe