Maharajalawak Mega 2012

23.10.12

Hola semua,
Sorry, dah 3 hari tak post apa-apa.
Penat sangat...
Hari ni nak share pasal MAHARAJA LAWAK MEGA 2012
 yang dah dilancarkan semalam
 Rancangan kegemaran saya ni.
 Musim lepas pun mmg i follow tau..
 Gelak sampai terguling2 coz lawak tak hengat
 hihi

sumber : http://www.facebook.com/MaharajaLawak



  
Rancangan ini akan bersiaran mulai 16 November 2012 
setiap Jumaat jam 10 Malam, 
tayangan serentak di Astro Warna (132), 
Astro Mustika HD (134) dan Astro On-The-Go! 
Dalam majlis tersebut turut diperkenalkan barisan peserta kali ini iaitu :
sumber : http://www.facebook.com/MaharajaLawak

 -Kumpulan Boboi... Dengan ahli baru.. Nabil
-Kumpulan Jozan (Johan dan Zizan)
 -Kumpulan Pi Mai (Imuda dan Mat Over)
-Kumpulan Sabon (Abon dan Sathia)
-Kumpulan Shiro (Shahrol dan Ajak)
-Kumpulan R2 (Rahim dan Wan Lopez)
-Kumpulan Jambu (Taukeh dan Yus)
-Kumpulan Saywho (Eko, Bocil dan Vicha)
-The Bandung Jokers - Dulu dikenali sebagai Bawel.. Tapi ada ahli baru.. Kembar!!
-Kumpulan Da Di Du... (Bobo, AR Badul dan Arif Sudin)... Kumpulan gabungan Malaysia dan negara jiran..

 -Kumpulan Hot seat pertama, kumpulan Balas.. Bersama ahli baru..
-Kumpulan Hot Seat kedua, kumpulan Mamu
-Kumpulan Hot Seat terakhir... Kumpulan Kecik.. Tapi dengan gabungan baru.. Idlan dah tak join..


#Wah, Jozan ada lah... Suka suka suka

So, agak2 nya sape la yang bakal memenangi hadiah wang tunai berjumlah RM 500,000
 Lagi satu misteri, siapakah juri-juri untuk musim kali ini...
Jom teka



Sumber : http://www.facebook.com/MaharajaLawak 
              http://www.astrogempak.com.my/maharajalawakmega

You Might Also Like

6 ♥ Surat Cinta ♥

  1. wahh ade lagi , suke jozan jugak , hehehe :)

    ReplyDelete
  2. @Nur farahiza haah... suka sgt Jozan.... rasanya leh menang la diorg tu

    ReplyDelete
  3. tak sabar nak menontonya nanti..hehe

    ReplyDelete
  4. @D i n Peminat Jozan jugak ker??? yeay, ada geng...

    ReplyDelete
  5. @puteri kasih betul tu... mesti gelak sampai terguling2

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe