"Moero Attack" Drama Jepun Yang Famous Suatu Ketika Dahulu

10.10.12

Hola semua,
Hari ni tiba2 teringat pada satu cite "Moero Attack" drama Jepun 
yang famous suatu ketika dahulu
So, hari ni nak share trailernyer

Sumber : Diari Anak Timur

Sumber : Youtube


Agak2 ada tak yang ingat citer ni??
Kalu tak silap, cite ni main kat TV masa sy sekolah rendah tp x ingat darjah berapa..hehe

Citer ni pasal seorg gadis bernama Chun yang mewakili Jepun untuk Bola Tampar.
Yang bestnyer, skill yg digunakan dalam bola tampar mmg luar biasa, menarik & menjadi ikutan..
Yang paling sy ingat skill.. "Summersault Berpusing"

Disebabkan citer ni, ramai yang ponteng klas agama semata2 nak tgk citer ni.
Kalu pergi pun, mesti berebut2 nak balik awal coz citer ni ditayangkan kul 4.30ptg.
Memang famous la cite ni...hehe

Sape2 yang nak tau lebih lanjut mengenai cerita ni boleh ke sini :
Carigold




You Might Also Like

2 ♥ Surat Cinta ♥

  1. haaa.... suka giler citer nih masa tu!.. drama jepun yg wajib tengok masa skolah rendah dulu.he3

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe