Cun Tak??

20.11.12

Hola semua,
Today i'm very hepi coz ada insan yang sudi mem'vektor'kan wajah saya
orang nya ialah....
jeng jeng jeng

 Tengkiu beribu2 lemon ye Din

Ini la hasilnya

         

Cun tak??

Kalau ada sesapa nak juga, sila la ke blog beliau yek
Dengarnye ada satu lagi tempat kosong..
Siapa cepat dia dapat..hihi







You Might Also Like

16 ♥ Surat Cinta ♥

  1. pat pat siku lipat sapa cepat dia dapat. walahhhh berpantun pulak haha :D

    ReplyDelete
  2. @D i n ha...tuan blog dah mai.... ada kosong lg..cepat2

    ReplyDelete
  3. comel la kak , betol2 sama , penah ke blog dye , tapi malu nak bagi gamabr :) heheh

    ReplyDelete
  4. @Nur farahiza apa nak malu...empunya blog tu peramah org nyer... kalu malu nanti melepas..

    ReplyDelete
  5. wahh cun lah kak!nampak sama jek. hehe :)

    ReplyDelete
  6. ala , mesty dah penoh tuh kan ?? hehehe , CP dpt taw selepas berkurun2 lamanya , okeyh , CP dah start mengarut :P

    ReplyDelete
  7. comel comel comel..versi upin dan ipin

    ReplyDelete
  8. @cweet pinky eh.. tak la. Rasanya boleh lg nak request dari blog empunya pelukis

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe