Hari Lahir Saya

28.11.12

Hola semua,
Maybe ramai yang dah tahu kan semalam hari lahir saya
So, Mr K belanjer makan kat restoren faveret saya iaitu
Yeeaaayyy
Jom layan gambar

Tukang blanjer - Mr K

Tukang makan - Buzday gurl
1st round - masak segala jenis daging



Ni hasil 1st round
2nd round - masak seafood (sotong, ikan & udang)

Ni hasil masakan 2nd round


3rd round - aiskrm & ABC
Register rewards card coz selalu dtg makan cni..lebih berbaloi
So, ni ler card nyer & dapat voucher RM20 - 2keping lagi
 
p/s :  nampak cam sikit jer kan makan, sebenarnya tak tunjuk jer dalam gambar.
hihi




You Might Also Like

15 ♥ Surat Cinta ♥

  1. alamak..dapnya la hai..xpernah mkan camni.. :)

    ReplyDelete
  2. @Mimie Najib kalau mimie dekat area subang jaya @ puchong, roger saya, nanti kita gi makan kat sini ye...

    ReplyDelete
  3. best juga tu..jue,,emmm pas ni..da xde si dia lagi nak belanja..dia da pergi

    ReplyDelete
  4. tergantung ayat tu..da xde sape nak belanja jue...hihikkkk sedih

    ReplyDelete
  5. Bila la ada orang nak belanja saya pulak kan....aiii... :P

    ReplyDelete
  6. @Crack tunggu besday...mesti ada org blanjer

    ReplyDelete
  7. nyummy....sedapnyer askem..weee

    ReplyDelete
  8. sedapnye.. brbunyi dah perut ni..hihi.. btw, happy bufday.. :)

    ReplyDelete
  9. @Miss Purple thanks.. ada masa pergi la.. memang puas hati

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe