November Tiba Lagi..

4.11.12

Hola semua,
Alhamdulillah, November tiba lagi
Cepat kan masa berlalu..
Dah nak hujung tahun dah

Dah tertunai azam tahun ni??
Kalu belum, ada masa 2 bulan je lagi nak tunaikannyer...

Tapi sebelum tu, jom kita tengok 
Rahsia Kelahiran Bulan November
Mengikut Kajian 25 Tahun Dr Fadhilah Kamsah


November
banyak idea dalam perkara, 
sukar utk dimengertikan atau difahami sikapnya, 
berfikiran kehadapan, 
berfikiran unik dan bijak, 
penuh dgn idea-idea baru yg luarbiasa,
 pemikiran yg tajam, 
daya firasat yg sgt halus dan tinggi, 
bagus utk jadi doktor,
 cermat dan teliti, 
personality dinamik, 
sifat yg berahsia,
 pandai mencungkil dan mencari rahsia, 
banyak berfikir, 
kurang bercakap tetapi mesra,
 berani, pemurah,
 setia dan byk kesabaran, 
terlalu degil dan keras hati, 
apabila hendak diusahakan sehingga berjaya,
 taksuka marah kecuali digugat,
 mudah ambil berat terhadap orang lain, 
pandai muhasabah diri, 
cara berfikir lain dari org lain, 
otak yg sangat tajam, 
pandai mendorong diri sendiri,
 tidak hargai pujian, 
kekuatan semangat dan daya juang yg sgt tinggi, 
dan apabila hendak sesuatu cuba sampai berjaya, 
badan yg tough, 
kasih sayang dan emosi yang sangat mendalam, 
romantik, 
tidak pasti dgn hubungan kasih sayang, 
suka duduk dirumah, 
sangat rajin dan berkemampuan tinggi, 
amanah,
 jujur setia dan pandai berahsia,
 tidak berapa berjaya dalam mengawal emosi,
 bercita-cita tinggi,
 perangai tidak dapat diramal dan mudah berubah-ubah 


p/s : just nak share coz saya lahir bulan November.. v(^_^)v

You Might Also Like

6 ♥ Surat Cinta ♥

  1. pejam celik pejam celik taw2 dah nk habis tahun dah :D

    ReplyDelete
  2. @D i n tu la... rasa cam baru je masuk tahun 20 12..

    ReplyDelete
  3. begitu cepat masa berlalu kan..oh bulan ni birthday bee eh?

    ReplyDelete
  4. ciktom pun lahir bln november..22...hehe

    ReplyDelete
  5. @CIK TOMyeke..so, ada tak sifat2 yg kat atas tu??

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe