Sedih Di Hari Lahir

27.11.12

Hola semua,
Dah 5 hari tak hupdate blog kan
Tangan pun dah rasa gatal jer..
#isk, bukan gatal coz nak dapat gaji ke...ekekeke

Ok, akhirnya hari ni kluar gak entri baru
Tapi kenapa plak tajuk cam sedih jer kan
Mana taknyer, hari ni hari lahir saya
free smiley face images for orkut, myspace, facebook

  Tapi, Mr K lupa.....huhu
 
 Saya telefon baru la dia ingat
 
http://zaazu.com
 
Takpe la, tadi Mr K baru jer janji nak
 
 
dating smiley for orkut, myspace, facebook

malam ni...
 
harap2 ada sumthing surprise for me...
 
free smiley face images for orkut, myspace, facebook


p/s : nanti malam saya share ye...






You Might Also Like

32 ♥ Surat Cinta ♥

  1. Selamat Hari Lahir dikbi.. :)
    bestnya sidia nak sambut sama.. :)
    hope ada la suprise nya tu kan.. :)

    ReplyDelete
  2. alahai sorry dear..tak tau plak today is your birthday.

    HAPPY BIRTHDAY!!

    semoga dipanjangkan umur dan murah rezeki always.

    ReplyDelete
  3. wah happy birthday sis! may Allah bless you dan semoga bahagia selalu disamping orang yang tersayang ;)

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir :) smoga diberikan rezeki yang melimpah ruah :D

    wah..wah dinner malam ni ye hehe nt dpt hadiah ape la tu hehe

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday..
    Moga sentiasa di berkati :)...

    ReplyDelete
  6. @puteri kasih tak per, saya pun x penah reveal hari lahir saya..hihi

    ReplyDelete
  7. to semua yang wish.... thanks ye.. rasa cam makin muda plak nak sambut besday kan.. apa ada pada nombor, yang penting happy selalu...hehehe

    ReplyDelete
  8. happy besday akak...moga hajat tercapai..amiin

    ReplyDelete
  9. Happy Birthday Bee ^_^. Jangan sedey lohhh...

    ReplyDelete
  10. alaa.. jgn sediah2 dia saja buat2 lupa tu. senyum sikit.. hepi besday :)

    ReplyDelete
  11. @Jue Jaynee hihi...thanks ye.. harap2 dapat hadiah best mlm ni..

    ReplyDelete
  12. @Crack sedih sket jer...tp dah tua dah so kena maklum ler kalu die pelupa..hihi

    ReplyDelete
  13. @hnahdy mmg dia lupa... tunggu mlm ni nak washing machinekan otak die...hihi...anyway, thanks ye

    ReplyDelete
  14. hehehe , biasala kalaw lupe *sebab CP pown suke lupe :P

    ReplyDelete
  15. Selamat hari lahir. Tentu menantikan hadiah istimewa

    ReplyDelete
  16. wahh..SELAMAT HARI LAHIR..
    moga dgn btmbhnyer 1tahun lg ni..amalan pon btmbh ye..smoga sntiasa dilimphkan rhmat dr Allah S.W.T. ^_^ amin

    ReplyDelete
  17. @cweet pinky kalu besday kawan2, mmg harap ke pesbuk jer utk remind..hihi.. tp utk besday org2 yg tersayang, kena hafal..huhu

    ReplyDelete
  18. @akubiomed thanks..mesti la..tp kalu dah besday pun lupa, hadiah pun lupa la...huhu

    ReplyDelete
  19. @Cik Yaya thanks ye...harap2 gitu ler hendaknya...amin

    ReplyDelete
  20. SELAMAT HARI LAHIR YER..(alamak dh belated dah..hehe)

    KAK BUI BESDAY ESOK..(29.11)..CAKAP NI SEBAB ADA MOTIF NAK MINTAK HADIAH..HAHAHA..(gurau jer)

    ReplyDelete
  21. @Bui Junaidi ye ke... sama la kita bulan November ye...esok saya wish ye..

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe