Segmen : Awek Cool

15.11.12

Hola semua,
Rasanya dah lama tak join segmen kan..
Bukan apa, takut tak boleh bg komitmen coz kerap balik kpg..
Tapi kalu segmennyer simple boleh la

So, hari ni saya nak join segmen dari blog yang baru ajer saya follow semalam
Blog : awekcool.com
Segmen ni adalah sempena penukaran dari 

http://awekcool.blogspot.com kepada http://awekcool.com

Tahniah...agak2 bila la My Lovely Bee ni nak tukar yek..


Ok..panjang pulak entri ni..hihi
Sape2 nak join, klik banner kat atas ye..
Selamat bersegmen..



You Might Also Like

24 ♥ Surat Cinta ♥

  1. eh nak tukar dot com eh ? :D haha slamat bersegmen ye :)

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen yer...nanti puteri akan join juga :)

    ReplyDelete
  3. @D i n rasa cam nak tp nak pahamkan dulu dunia blogging ni..byk benda x tau ni..

    ReplyDelete
  4. @puteri kasih thanks puteri... selamat bersegmen untuk puteri juga..

    ReplyDelete
  5. mmg bagus join segmen ni..byk kelebihan utk blog..good luck yunk!

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen , hehehe !! CP ade lagik 3 segmen kat dalam draft tuh , hehehe ...

    ReplyDelete
  7. wahh baru ni ye?
    selamat bsegmen ye ^,^

    ReplyDelete
  8. kikiki jue pun nak tukar juga tap..tggu 3 tahun lagi la

    ReplyDelete
  9. thanks awak join segmen saya :) InsyaAllah sy doakan awak pun berjaya mara ke .com :) sy pun budak baru belajar :) thanks again :P

    ReplyDelete
  10. @CIK TOM yup, cuma masa je yg membataskan utk bersegmen..huhu

    ReplyDelete
  11. hai.. tahniah tukar domain sendiri.. salam kenal dari saya..

    ReplyDelete
  12. hye dikbi pun join sama ya..

    sy pun join sama.. :)
    selamat bersegmen dikbi.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/11/segmen-awek-cool.html

    ReplyDelete
  13. selamat bersegmen.. dah lama x join segmen.. mls nak wat entry sbnarnye..hihi :)

    ReplyDelete
  14. @donnyien hai..salam kenal. congratss to awekcool.com

    ReplyDelete
  15. @Mimie Najib selamat bersegmen juga k utk mimie..nanti sy terjah yek

    ReplyDelete
  16. @Miss Purple sy pun dah lama x join...ni baru join balik

    ReplyDelete
  17. kakkkk..dah cek ke kat blog empunya segmen..dia nak bg akk hdiah.. :)

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe