Thank You Puteri Kasih

15.11.12

Hola semua,
Salam Maal Hijrah untuk semua muslimin & muslimat
Alhamdulillah, kita masih lagi diberi kesempatan untuk bernafas di bumi yang indah ini..
#chewahh...dah macam penceramah pulak...
ngeh3x

Sebenarnya hari ni nak say THANK YOU to PUTERI KASIH
( Jom pakat ramai2 kita serbu Blog Puteri Kasih )
yang sudi men'review' blog My Lovely Bee di blognyer
Siap puji melambung2 gitu...
#malu i..hihi

Blog My Lovely Bee di review coz tuannya ( i le tu..) telah berjaya menjawab teka teki
kat blog Puteri Kasih
Harap2 lepas ni ada lagi segmen teka teki kat blog nyer
Boleh juga uji minda yg dah agak berkarat ni...hihi



Ni ler tajuk yang Puteri Kasih letak..
'Bee Yang Bijak'....hihi
Kalau nak baca kisah selanjutnya klik kat gambar tu



You Might Also Like

16 ♥ Surat Cinta ♥

  1. haha tahniah kena review huhu :D

    ReplyDelete
  2. @D i n thanks... jgn lupa bw blog puteri kasih yer

    ReplyDelete
  3. waaa..pemes blog bee pasni..kalah retis..hehe

    ReplyDelete
  4. thanks bee..siap buat entri untuk puteri yer :)

    ReplyDelete
  5. TAHNIAH..SYOKKAN KENA REVIEW.^_^

    ReplyDelete
  6. @Mimie Najib isk, jauh lagi nak tahap retis tu..hihi.. anyway, thanks ye.. jom bw blog puteri kasih

    ReplyDelete
  7. @miszfazierra hihi..thanks ye.. jom bw blog puteri kasih

    ReplyDelete
  8. @Cik Yaya takde ler bijak sangat...hihi, anyway, thanks ye.. jom bw blog puteri kasih

    ReplyDelete
  9. @puteri kasih hihi, ni ler namanyer 'apa yang penting, kerjasama'

    ReplyDelete
  10. @Bui Junaidi hihi.. mmg syok, naik semangat berblogging..anyway, thanks ye.. jom bw blog puteri kasih

    ReplyDelete
  11. @Mohd Shafwan orait..nanti sy masukkan dlm bloglist bee. Senang sket nak bw..

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe