Google+ Followers Gadget

4.12.12

Hola semua,
Nampaknya blogger telah menambah satu lagi gadget baru untuk para2 blogger
 Namanya Google+ Followers Gadjet

Maybe dah ada yang mula pasang kat blog masing2
tapi bagi yang belum, meh sini nak habaq

My Lovely Bee pun dah ada tau gadget ni
Saya letak kat bawah 'Kawan Bee'


 Cara Nak Letak Google+ Followers Gadget

Dashboard -> Layout -> Add a gadget

 Pastu
 
Klik kat Google+ Followers

Then, tulis la tajuk & save

Lastly preview cam biasa
Mudah kan



p/s : alang2 dah letak tu, jom la kita follow memfollow ye...hihi





You Might Also Like

15 ♥ Surat Cinta ♥

  1. taw pasal nih tapi malas nak letak , ape kelbihannya ??

    ReplyDelete
  2. @cweet pinky sbb kat google+ boleh share entri kita then kebanyakan yg dah tukar domain guna google+

    ReplyDelete
  3. @Delimasari tak pe. ni optional jer. bukan wajib pun....hihi

    ReplyDelete
  4. dah follow bee..nak letak jugak la..

    ReplyDelete
  5. ha ah..semalam dah tengok kat blogspot.cuma lom letak..hehe

    ReplyDelete
  6. @Jue Jaynee hahaha...xpe, blog jue mmg dah hot dah..

    ReplyDelete
  7. heheh google plus nak sama mcm facebook lak :D din letak butang g+ je same tak hehe :D

    ReplyDelete
  8. @D i n sama jer, cuma yg ni nampak gambar la..hihi

    ReplyDelete
  9. ciktom xletak lg..nantilh free2 nakg kena godek sbb ciktom gn wordpress..

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe