Hari Yang Biru Penuh Kebahagiaan

18.12.12

Hola semua,
Last month saya kerap balik kpg
Salah satunya coz ada majlis kahwin anak sedara
mmm...tu yang sibuk ajer memanjang

Lepas majlis tu, pengantin ajak pergi outdoor photoshoot
Location nya sangat cantik & privacy
memang sesuai nak buat outdoor photoshoot coz takde orang tengok
boleh la nak posing maut kan..hihi
(oppss..lokasi rahsia ye..)
 
So, hari ni nak share sket gambar hasil dari sesi photoshoot tu
Bukan apa, seronok rupanya join pengantin gi photoshoot ni
Tapi ni semua gambar yg ada muka saya la
hihi
Jom layan







p/s : selamat pengantin baru to Bella & Fuad.. 
semoga cepat menimang anak, nanti boleh panggil 
cikbi dengan panggilan "tok bi".. erkkk
(dah tua rupanya saya...huhu)



You Might Also Like

8 ♥ Surat Cinta ♥

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe