Menang Hadiah Dari Segmen : Awek Cool

12.12.12


Hola semua
Ingat lagi tak Segmen : Awek Cool??


Satu hari iaitu 28 November 2012 (sehari lepas besday saya)
Cik mimie comment kata saya menang hadiah dari Awekcool.com
Apa lagi, saya pun pegi le tengok..(thanks mimie coz inform akk)

Rupa2nya betul la.. tuan punya blog iaitu Zuhanif dah announce nama pemenang...hihi


Saya dapat hadiah pertama untuk kategori B
Thanks ye Zuhanif coz pilih saya sebagai pemenang

Dan hari ni pada tanggal 12.12.12 saya dah dapat hadiahnya
Tadaaa!!!


Cantik sangat....saya suka.!!


p/s: Tahniah kepada semua pemenang................
Jom ramai2 kita BW ke Awekcool.com



You Might Also Like

6 ♥ Surat Cinta ♥

  1. wah tahniah sbb menang :) rezeki :D

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah sampai sudah huhuhu hadiah yg tak seberapa :) thanks atas sokongan n suka hadiah sy tu :P

    ReplyDelete
  3. @D i n Alhamdulillah...sejak akhir2 ni rezeki murah la...

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe