Timbang Berat Blog

3.12.12

Hola semua,
Dah lama tak buka blog guna laptop
So, malam ni baru berkesempatan nak godek blog
Tapi kenapa loading lama sangat???
Ayarkkk, adakah sebab blog ni dah menjadi berat??
Amboi, mentang2 la dah lama tak godek, makin berat ye...
#isk, macam orang plak dok makan tido, makan tido ajer...
Tu baru betul naik berat badan...hihi



sumber gambo : en gugel


So, malam ni nak timbang semula berat blog ni.. 
rasanya last timbang masa bulan Julai kot
Jom kita tengok hasilnya

Berat Dulu (4/7/2012)

Ok, masih bawah 100kb


Berat Sekarang (3/12/2012)
Tadaaa....eh, lagi ringan dari berat dulu...bila plak ekau diet???isk3x



Fuhhh lega bila dah timbang
maksudnya My Lovely Bee tak obesiti ye..hihi
Ni mesti masalah tenet yg dah patah kaki...
Tu la, banyak sgt tgk online movie
padan muka...hihhi



p/s : sape2 nak timbang berat blog boleh try kat bawah ye...free of charge..


Domain(s)anda: (contoh http://dikbi.blogspot.com )


You Might Also Like

24 ♥ Surat Cinta ♥

  1. 211.22 KB!!!! Pasaipa berat sangat?? Walhal tuan dia ringan aja!!! Hahaha :)

    ReplyDelete
  2. @Crack biau benor...awat berat sgt tu?? byk sgt kambing kot kat blog tu...hihi

    ReplyDelete
  3. @puteri kasih seminggu tak mkn pun lum tentu dpt berat tu...huhu

    ReplyDelete
  4. Hi,blogwalking sambil promote giveaway by Syamimi Tahir :D
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-syamimi-tahir.html

    ReplyDelete
  5. 0.03 per sec. berat gak ni. aishhh! tahniah la blog kak bee dah kurus. hehe :D

    ReplyDelete
  6. @Misz Fazie blog dah kurus..tuannya belum lg..kena diet ni..huhu

    ReplyDelete
  7. Okay lah tuh blog ringan. Tanniah :-)

    ReplyDelete
  8. @akubiomed thanks..mmg ringan tp tenet plak slow...mmm...lambat jugak la loading..huhu

    ReplyDelete
  9. tq for sharing..
    dh try.. blog loading x lma..
    0.41 seconds jer..

    ReplyDelete
  10. CP dah timbang dah rytuh , tak ngt berapa ,ade buat entry tp dlm draft lagik :P

    ReplyDelete
  11. @Miss Zahirah bagus2... tapi ada faktor lain yg menyebabkan loading blog lambat..tgh dok godek lg ni

    ReplyDelete
  12. 0.56 seconds..
    lmbt gak neh..
    haissshh..
    nice sharing dear..

    ReplyDelete
  13. @Acik Riotaro ok, kena check balik la kot widget2 kalu nak lebih laju :)

    ReplyDelete
  14. @cweet pinky uik...lebih 100kb tp loading blog CP laju jer..huhu

    ReplyDelete
  15. hihikk malas jue mau timbang2...hahaha

    ReplyDelete
  16. alaaaa din masih berat nk kena diet ni! hehe :D

    ReplyDelete
  17. @D i n bagi makan roti la hari2..gerenti kurus

    ReplyDelete
  18. Huishh lambat juga ena punya blog!!! hurmmmm

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe