WW : Permainan Kanak-Kanak Perempuan

12/19/2012

Hola semua,

 Dahulu

Sekarang





You Might Also Like

10 Comments

  1. sekarang dah 3d.huhu hana pun main patung2 kertas tu.. hehe

    ReplyDelete
  2. dulu kawan selalu beli then bawak kat sekolah yng kertas tu..hat bawah tu xpernah merasa pun..

    *kak, dah click semua yang ada..tima kasih tolong kita juga.. :)

    ReplyDelete
  3. @hnahdy Budak2 skang mesti gelak tgk mainan patung kertas tu kan...

    ReplyDelete
  4. @Mimie Najib sama la..selalu main kat sekolah & share ngan kengkawan

    * thanks ye

    ReplyDelete
  5. pergh! terimbau nostalgia dedulu :')

    ReplyDelete
  6. hahah dulu2 tu la mainan kita :D haha skrg ni susah dah nk cari RARE :D

    ReplyDelete
  7. @Zyra Roxx betul tu...mana nak carik dah skang

    ReplyDelete
  8. @D i n ada lagi ker jual?? cam x de je

    ReplyDelete
  9. dah lama tak nmpak patung kertas tu..wah, teringat zaman dulu2. :)

    ReplyDelete
  10. @Miss Purple haah kan...dulu main sampai lunyai...

    ReplyDelete

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *

Like My Facebook Page

Follow My Social Media

Subscribe