1st Giveaway By Puterikasih.com

31.1.13

You Might Also Like

26 ♥ Surat Cinta ♥

  1. saya nak join leh tak? :P hehe

    thanks yer bee.. mudah-mudahan ramai lagi yang akan join :)

    ReplyDelete
  2. @puteri kasih boleh sgt... nampaknya dah ramai yg join kan

    ReplyDelete
  3. kak..sy join jgk segmen ni..tp sy nk bg link napa x boleh nk lpas je..tang nma ngan web kut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. maksudnya nak letak link kat blog puteri ke? kalau ada problem, boleh email dia ye. email address ada kat blog dia

      Delete
  4. CP otw nih nak join , entry in progress

    ReplyDelete
  5. @cweet pinky wah...thanks ye CP...jom support puterikasih.com

    ReplyDelete
  6. As Salam Dikbe...

    Kalau sempat Azera join yer...

    Anyway Azera sedang mencari bloggers yang sudi sponsor untuk Giveaway...Kalau sudi la...Azera dah follow sini

    tengok kat sini yer..

    [INFO] Pencarian Sponsor Untuk Giveaway Azerawati [dot] com kali ke-2

    ReplyDelete
  7. @Azera Aziz ok, InsyaAllah nanti mlm sy pi terjah ye...

    ReplyDelete
  8. Bee... maaf potia tak dapat join takat ni... atas sbb2 yg tak dapat di elakkan... tak nak ganggu sesuatu yg ada di main page silenceblogz.. febuari baru blh

    ReplyDelete
  9. @potia casadelarossa ok tak pe, just sampaikan pesanan dari tuan contest ajer

    ReplyDelete
  10. hai dik bi.. mohon tgalkan komen dekat link wa ni.. hee =) yang segmen ni.. nanty far free , far join ye.. hee =)

    http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  11. gud luck Bee.. mcm biasa klu dpt hadiah kogsi2 ok... ekeke

    ReplyDelete
  12. jaja pon join give away nie :)

    hye bee..dh follow blog awak

    ReplyDelete
  13. @potia casadelarossa nak kongsi ker?? boleh jer coz yg ni i sponsor. bukan peserta...kikiki

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe