Adam Dan Hawa Episod Akhir (eps 80)

Dik bee | Friday, January 11, 2013 | 26 Comments
Hola semua,
Malam tadi Adam Dan Hawa Episod Akhir (eps 80)
telah pun ditayangkan
Ini bermakna Fenomena Adam Dan Hawa telah pun berakhir

Sumber : Adam dan Hawa
Mesti korang semua pelikkan kenapa dah lama sy tak update entri pasal
Adam Dan Hawa
Sebenarnya, sy dah tak boleh nak tengok cerita tu sebab sy terlalu suka pada Adam Mukhriz 
Dan sy sangat jeles ngan Ain Hawanis kerana berjaya menambat hati Adam Mukhriz
(poyo tak??..hehe)

 Bayangkan Si Adam tu memberi bagi kad ucapan cinta kepada Ain berbunyi :
"Hawa dicipta dari tulang rusuk adam,
Bukan dari kepalanya untuk dijadikan atasannya,
Bukan dari kakinya untuk dijadikan alasannya,
Melainkan dari sisinya untuk
dijadikan teman hidupnya,
Dekat pada lengan untuk dilindunginya
dan dekat di hati untuk dicintainya...
  #Mau tak meroyan wanita membacanya...huhu

Setiap kali sy tengok cerita tu, sy impikan seorg suami seperti dia
Mana nak cari dalam dunia ni kan..
Tu sebabnya, daripada bermimpi di siang hari, baek x yah tengok.

Bagi yg terlepas tengok episod akhir malam tadi, meh sama2 kita tengok kat sini





 p/s : apa kata korang???



26 comments:

  1. he he he...Dikbi... Ada entry pasal nih jugak kakak buat hari nih... tunggu kemunculannya... Uhuksss... Sangatkan semua wanita mengimpikan suami persis Adam Mukhriz... ^_^

    ReplyDelete
  2. salam dikbi..:)

    hehe ayie pun tersentuh jugak bila baca ayat tu...

    ehem...ramai jer lagi lelaki yg mcm tu..

    ReplyDelete
  3. saya tak sempat layan..tp tingin nak tgk.. tgk kt youtube je la..hik3..

    *akak, marina tu yang nak pergi pangkor tu.. kalau nak pergi bayview 10 minit je.. :)

    ReplyDelete
  4. hihihi...eloklah citer ni habis...siap 80 episod tu...taktau lah org sukakan citernya atau aaron aziz semata2...

    PS: kalau setakat nak tulis kad mcm adam mukhriz tu sy pon boleh dikbee...:P

    ReplyDelete
  5. nsb bek la sy dh kawen..kalo x nk jugak suami mcm adam nih

    ReplyDelete
  6. hahaha , takde perasaan sebab tak tgk , sebabnya bosan , banyak sangat tgk cite aaron berlakon , hahaha , tak ley bla kan alasan , hehehe ~

    ReplyDelete
  7. uwaaaa..puteri dah jauh ketinggalan keretapi ni..banyak episod dah terlepas :(

    ReplyDelete
  8. Tgk awal2 je. Pastu malas nk tengok dah.. Kang tengok mulala nk tersengih senyum sorg2 jadi angau.. Hehehe.
    Saya cari pemilik tulang rusuk. Ada siapa2 yg hilang x?? :) hahaha

    ReplyDelete
  9. @Farah Waheda Wahid yeke... nanti sy terjah. mmg adam mukhri jadi idaman semua wanita kan

    ReplyDelete
  10. @Mimie Najib kalau follow mesti mimie jatuh cinta kat adam mukhrizz jugak..... tgk kat dailymotion tau. youtube xde

    ooo..bukan kat marina ye

    ReplyDelete
  11. @Hatimi Tahirruddin mmg la 80 eps. sehari stgh jm jer. suka ngan adam mukhriz @ aaron aziz...hihi

    p/s: mmg la semua org boleh tulis tp yg dap tulis + cairkan hati wanita tu yg susah nak dpt

    ReplyDelete
  12. @Mimie seb baik.... mesti suami mimie pun romantik cam adam

    ReplyDelete
  13. @cweet pinky x minat aaron ye.. tak pe. masing2 ada minat yg tersendiri

    ReplyDelete
  14. @baby comel sama la kita... sampai termimpi2 la... milik siapa la tulang rusuk ni...

    ReplyDelete
  15. warning ; jangan ambik adam mukhriz kite !


    HAHAHA

    ReplyDelete
  16. ramai lagi lelaki mcmtu cuma kita jek blm jumpa lagi..

    Eh! mcm potia ni pompuan plak ekeekeikikiki

    ReplyDelete
  17. @sabella mohamad tak dpt pun... dia dah tinggalkan kita....huhu

    ReplyDelete
  18. @potia casadelarossa tu la... kalau ada pun maybe dah jadi milik org lain kot

    ReplyDelete
  19. aah mar memang x tgk dpd awl.. sbb kalo tgk haa mcm tu la over kalah pelakon hihi.. t meroyan msuk lam mimpi :P

    ReplyDelete
  20. mmg meroyan klu dpt note camtu.. hahaha

    ReplyDelete

Sila tinggalkan surat cinta anda di sini jika anda rasa saya sangat comel... (^_^)v

Entri Panas!!

Design By dikbee | Powered By Blogger