Bloglist Bee : Selamat Datang 2013

1.1.13

Hola semua,



Dengan berdentum nya bunga api
maka berakhir la pencarian BLOGLIST BEE
Sebanyak 21 blog telah tersenarai
sila klik SINI

So, kita dah pun melangkah ke tahun yang baru
Sy harap tahun ni dapat kenal lebih ramai rakan2 baru. 
Pada yg dah kenal tu, keep in touch yek...
cayang korang
muah...muah



p/s : pergh....bercinta nak update blog masa tenet tgh semput...huhu

You Might Also Like

20 ♥ Surat Cinta ♥

  1. selamat tahun baru juga buat Bi... moga tahun ni lebih baik dan lebih cantik dari tahun lepas.... :P

    ReplyDelete
  2. happy new year bwt dikbi , hehehe ! CP tersenarai kan ? kan ? hehehe ~

    ReplyDelete
  3. Salam 2013 bi.. Moga kebahagian terus jadi milik kita bersama..

    ReplyDelete
  4. selamat tahun baru khas buat dikbi kamaruddin dari therosputih...=)

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya ehhh selamat tahun baru juga...:P semoga azam tahun ni terlaksana dgn jayanya seperti mana tahun lepas :)

    ReplyDelete
  6. selamat tahun baru...harap2 tahun ni lebih masyuk lg...hehe

    ReplyDelete
  7. Miss Dikbi, Happy New year babe. ;)

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. @baby comel Salam 2013 buat awk juga... harap2 camtu la... happy alwayz okay..

    ReplyDelete
  10. @therosputih thanks ye... selamat tahun baru untuk awk juga

    ReplyDelete
  11. @kopi pasta thanks ye...azam carried forward dari tahun lepas..nak kawin...huhu

    ReplyDelete
  12. @Hatimi Tahirruddin Selamat tahun baru awk.. alhamdulillah, tahun 2012 pun rezeki dah murah, harap2 tahun ni bertambah murah...amin

    ReplyDelete
  13. alahai..tak dapat join haritu..sedih...hukhuk

    ReplyDelete
  14. hehehe , yes ! lap u la dikbi :D
    eyh3 , love u , hehehe , lap u nak lap ape kan ? hehehe ~

    ReplyDelete
  15. @puteri kasih alahai...takpe puteri. kita kan ada cara lain nak sharing..hihi

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe