Contest Blog Paling Cantik 2013

4.1.13

Hola Semua

Sila klik banner kalau nak join :)

Okey, ni contest pertama yang sy masuk untuk tahun 2013
Mana tau boleh menang kan
hihi...


Lagipun syarat2 nya senang jek :

1. Mestilah Blogger - Yes, I'am
2. Malaysian _ Yes, I'am
3. Wajib follow blog Atiey & fanpage Seindah Blogku - Yes, I'am done


 Hadiah nya pun sangat menarik :

Pemenang Blog Paling Cantik : RM50
 Saguhati (2x) : Topup RM20


Contest ni tutup pada 30 Januari 2013
*Penyertaan kurang dari 100 orang, contest akan terbatal

So, jom join beramai2!!!




You Might Also Like

31 ♥ Surat Cinta ♥

  1. wah selamat bersegmen...semoga menang hadiah tu....

    ReplyDelete
  2. wah , gud luck la , menarik macam nak join je , hehehe , okeyh , i favorite kan pge nih :P

    ReplyDelete
  3. @Hatimi Tahirruddin sebenarnya tak harap nak menang..cukup la kalau dpt promosi blog & kenal blogger2 lain :)

    ReplyDelete
  4. @cweet pinky jom join...byk lagi tempat kosong tu. nak 100 penyertaan

    ReplyDelete
  5. ramainya sampai 100 orang tu...moga tercapai sasaran.

    Rasa macam nak join gak untuk menyokong :)

    good luck bee :)

    ReplyDelete
  6. Hadiah awesome buat orang yang tengah 'kering' buat masa nie.. hehe. Good Luck DikBee.. ada rezeki menang Alhamdulillah blog memang dah cantik dah :)

    ReplyDelete
  7. @puteri kasih jom sokong...sampai 30 januari...lambat lg

    ReplyDelete
  8. @Aida Omar thanks ye... InsyaAllah, kalau ada rezeki x ke mana

    ReplyDelete
  9. macam tak tercapai 100 penyertaan jer ni. aim tinggi sgt =.='

    ReplyDelete
  10. @kopi pasta haah...byk kan. Tp ramai gak yg dah join. Harap2 tuan contest x terus batalkan la....

    ReplyDelete
  11. dh usya. yup rmai yg join tp rasa2nya mmg takkan cukup 100. tp klu cukup 100, waah mmg terbaik la. tabik spring. err, dikbee xnak buat segmen2 ni smua ker?

    ReplyDelete
  12. @kopi pasta buat masa ni belum kot... Tp teringin jugak nak buat

    ReplyDelete
  13. selamat bersegmen dan gud luck... ^_^
    kena promote habis-habisan ni...

    ReplyDelete
  14. Gudluck dikbi.. Semoga menang ye :)

    ReplyDelete
  15. dikbi sila menang ye... hehe sebab sy ske blog awk wkwkw :D

    # tapi rmaii no, yg join musti cantek2, penim pale nak pilih -_-

    ReplyDelete
  16. @Mar Haini Abdul Rahim ye ke..thanks ye suka blog sy.. biasa2 jer ni.. ramai jugak yg lain yg cantik expecially blog GSF..design diorg pun cantik2

    ReplyDelete
  17. Goodluck tok awk jugak .. =)

    ReplyDelete
  18. Comelnya Bee dalam blog awk , hihi Good luck utk awk jugak tauu :)

    ReplyDelete
  19. Hi dear.. salam perkenalan..
    Jemput join contest kami di http://laishcloset4u.blogspot.com/p/vintage-contest.html ya..
    Boleh dapat hadiah best!! Ajak rakan-rakan lain sekali tau. The more the merrier =)

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe