Jalan-Jalan Di Summit Dan Dinner Di Johnny's Restaurants

9.1.13

Hola semua,

Malam ni jalan-jalan kat Summit USJ ngan dak opismate
sajer jer cuci mata
lagipun neman dak Diana beli barang
Last2 sy pun beli juga

cantik tak keypad casing utk tab ni?? pinky gitu..hihi

Dah siap shopping, perut pon berbunyi2 tanda time to eat
apalagi, lepas dok bersidang tgh jalan,
kami sepakat dinner kat

 

 Masing-masing dengan muka kelaparan, terus order set steamboat
Kitaorg pilih set B jer (konon x mau tamak..hihi)
Pastu, apa tunggu lagi, makanan sampai
terus masing2 tunjuk bakat untuk
masterchef musim ke-3
layan...muahahaha

sesi main masak2
lambatnyer nak masak, perut dah lapor ni..huhu
posing jap sementara tunggu masak (seb baik x hangus..hihi)
sorry, x tahan lapor dah, jemput makan


 p/s : Alhamdulillah kenyang. sedap tul makan kat Johnny's Restaurants.. ^_^



You Might Also Like

31 ♥ Surat Cinta ♥

  1. Perggh pagi2 buta tengok steambot jadi lapar sgt2 :) sabar jelah dikbeee hehehe.. Comel si pinky kat atas tu :)

    ReplyDelete
  2. salam dikbi :)

    lembut jer muka dikbi...sambil mkn sedap2 pulak tu...:)

    ReplyDelete
  3. wah syoknya main masak masak kak ! hihi

    ReplyDelete
  4. lazatnyeeeee........
    kikiki.....

    PAsni blh ajak Dikbi la teman sopping...hehe..

    ReplyDelete
  5. mhahahaha, komen si ayie tu takleh blahh..muka dikbi mmg lembut pon. ada aura seorg ibu. mohon lekah kahwin ya

    ReplyDelete
  6. CNTIK la yang kaler pink tuh ;)


    sedap nye mkn johny lama tak gi mkn sana.......

    ReplyDelete
  7. like johnnys...nasi goreng pon sodapp

    ReplyDelete
  8. lapo la plak tengok udang tuh. huhu.
    comei2 casing tu ! <3 pink ^^

    ReplyDelete
  9. @baby comel ala, lapor ke?? kalau dekat dah ajak supper dah tp kedai mamak je la... #yg pinky tu beli coz senang sket nak buat kerja taip menaip....hihi

    ReplyDelete
  10. @Ayie Abas mesti la lembut, hari2 sy pakai softlan...erk ..

    ReplyDelete
  11. @sabella mohamad mesti la syiok...dulu kecik2 ramuannyer bunga & daun..skang baru rasa yg ori punya....ngeh3x

    ReplyDelete
  12. wah...bestnya, saat makan beramai2 dengan kawan adalah saat yang paling best...suke2...

    ReplyDelete
  13. @Cik Muda boleh jer... nak mkn kat johnny's pun boleh..

    ReplyDelete
  14. @kopi pasta hahaha....yo la tu ...ada selembut donut tak??

    ReplyDelete
  15. @iima ❥ yg pinky tu cantikkan...member pun amik satu...
    best la mkn kat johnny's. 1st time rasa yg tomyam. sblm ni asyik order sup ayam jer

    ReplyDelete
  16. @ishy77 ooo...kitorg tak order plak nasi goreng. desert pun x order pasal semua dah kekenyangan...

    ReplyDelete
  17. BESTNYA..KAK BUI DH LAMA X G STIMBOT..

    ReplyDelete
  18. wah steamboat ni buat perut ai stim pulak tgk...huhu

    ReplyDelete
  19. @Bui Junaidi tak pe, pasni akk ajak hubby & anak2 gi ye..best tau.. lagi best kalau hubby yg layan kita plak....mmmm..

    ReplyDelete
  20. @Hatimi Tahirruddin apalgi, jom gi mkn steambot...jgn lupa ajak ai skali yek

    ReplyDelete
  21. jangan la tunjuk makanan tetengahari cenggini, secara otomatiknya rasa nak nangis sebab kelaporan uhuk3

    ReplyDelete
  22. anda buat saya laparrrrrrr n.n

    ReplyDelete
  23. cantiklah keypad kaler pink tuh...sgt jeles okeh!!!

    ReplyDelete
  24. cantiknya casing tab tu. Miss Purple punya kaler hitam je. btw, tiba tiba rasa lapar tengok steamboat tu. :)

    ReplyDelete
  25. @Miss Purple kat kedai tu ada 2 colour pink & hitam...
    #jom, kita gi mkn steambot...

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe