Monday Blues - Aku Kerja Hari Ini

28.1.13

Hola semua,
wah wah wah,
 seronot la korang ye cuti
Tapi aku?? kerja la pulak
nak buat camner kan, dah namanya kerja kat planet marikh, so redha je la
hu hu hu

Tapi, Aiman tak kesah sebenarnya kalau kerja hari ni
Daripada duk kat umah, lagi ler boring
Lagipun dok kat opis bukan wat kerja pun
Nak edit gambar outing semalam
Hihihi

Sebelum aku tinggalkan korang
Aku nak share video ni 
untuk segmen Monday Blues minggu ni
adios




p/s : tak sabar nak upload gambar....hihihi


You Might Also Like

10 ♥ Surat Cinta ♥

  1. untungla kan ?? excited nak letak gmbo , hehehe , tak sabor nak view , ehehe !

    ReplyDelete
  2. haha cuti pun boring hehe asalkan dikbi ok~~ hehe :D

    ReplyDelete
  3. wah lebih prefer kerja dpd cuti ye....untung la boss kalau semua pekerja camni..:)

    ReplyDelete
  4. ala kita pon keje gak... tak di istihar public pon...

    ReplyDelete
  5. @D i n mmg pun... ye la, bujang kan.. kalau dah kawin lain la cite..

    ReplyDelete
  6. @Hatimi Tahirruddin takde makna untung... membazir letrik & air ada la...kikiki

    ReplyDelete
  7. asalkan aku okay.. enjoy je kena keje pn kan gud girl lah :D

    ReplyDelete
  8. @Mar Haini Abdul Rahim hahaha... takde la good sangat...biasa2 jer...

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe