Riang Ria CNY

20.1.13

Hola semua,

yeay CNY is coming
ni tandanya aku akan dapat cuti panjang
hahahaha
ye, untuk orang yang kerja swasta cam aku ni mmg susah nak dapat cuti
setahun cuma 2x jer boleh cuti panjang
masa hari raya Aidilfitri & masa CNY
time lain cuma kalau ada reason yg betul2 konkrit ajer boleh cuti
Tu sebab aku punya annual leave for 2013 ada 60++ hari
banyak tak???

Lagipun bila dah dekat2 CNY ni dah x banyak keja
tambah lagi minggu akhir sebelum cuti
silap2 kitorg leh main saidina kat opis
best tak?? hihi

Ok, kelmarin bos dah bagi budget untuk decorate opis
Ha, part ni lagi la aku suka coz boleh escape kojo
dok la hias camner pun bos x kesah
 apa lagi, seronot la makcik menghias bagai
hahahaha

deko2 yg dibeli

jgn tanya apa maksudnya, x tau pun

tahun ni tahun ular

tolong pasang tanglung

ha, siap pun

comel kan

muka pun dah mcm chinese dah..kikiki

hasil keras tangan opismate

dua tanglung satu hati..erk

kerja-kerja deko-deko will be continue on Monday
Maknanya monday boleh ngulor lagi...yeayyy

p/s : pssst, jgn report ngan bapak tiri ye...kantoi karang susah plak..hihi









You Might Also Like

24 ♥ Surat Cinta ♥

  1. aku suka CNY kerana

    1) angpau

    2) Angpau lagi

    3) Dan lagi angpau hehe...


    yg selebihnya.. ada lion dance di opis walaupun tiada satupun staff kaum cina kecuali our big bos :)

    ReplyDelete
  2. @Nong Andy aku plak suka cuti, angpau & x yah buat keja

    ReplyDelete
  3. Amboi.. Byknyw cuti. Pass sikit baby kt baby :)

    ReplyDelete
  4. wah dikbi... banyaknya balance cuti ada 60++ ni mesti jarang ambik cuti ni kan?

    ReplyDelete
  5. @Farah Waheda Wahid haah, mmg jarang sgt.. lgpun boleh carried forward...

    ReplyDelete
  6. hamboi sakan nampak... mohon bos bagi angpaow... pastu kirim kat akaun bank ok..ekeke

    ReplyDelete
  7. @potia casadelarossa bak sini akaun bank, yg angpau je la ye...bonus i punya tau....ngeh3x

    ReplyDelete
  8. salam dikbi :)

    tang cuti panjang tu confirm jln akan jammed nanti

    ReplyDelete
  9. yahoo2 xyah wat keja.
    hihih..
    happy chinese new year erk xD

    ReplyDelete
  10. @Ayie Abas mmg tesion...penah balik kpg biasa 3 jam tp time cny jd 8 jam....

    ReplyDelete
  11. yeay...deko bersama dikbee = takde kerja....haha

    apa2 pun selamat berularan di opis ari esok...hehe

    ReplyDelete
  12. semangat kak bee nk raya..hihihi

    ReplyDelete
  13. waa...menarik..hehe..seronoklah ye tolong pasang tanglung.

    ReplyDelete
  14. hehehehe ~ wah , hepi ek ? CP ingat ape la CNY tuh , jenama produk ker ?? hehehhehe ~

    ReplyDelete
  15. hehe..sama le kiter..masa ni la cuti dapat..angpow dapat...bonus dapat...mmg dok tunggu tiap tahun ni..

    ReplyDelete
  16. @Hatimi Tahirruddin haha...hari2 pun mengulor jugak..tah bila nak insafkan. takpe, janji keja siap...

    ReplyDelete
  17. @Nurul Aini yg pelik akk plak yang pandai pasang.. diorg x tau pasang

    ReplyDelete
  18. @Zee Suhaini kan...time ni la yg paling best kalau keja ngan company chinese...mood bos pun ok..

    ReplyDelete
  19. konsikong sikong sini.. hihi cina ry da mcm rya kite kalau dpt bos cina.. hihi mtk limau dn angpau lebih ye :P

    ReplyDelete
  20. @Mar Haini Abdul Rahim hahaha..kalau ada lebih. biasanya mkn kat opis sbb bos jemput kengkawan dia

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe