Silence Day Of Wednesday # 2

2.1.13

Hola semua,

back to school~~happy 


p/s : Silence Day of Wednesday - Di jenamakan semula oleh : www.silenceblogz.com
 
 
 

You Might Also Like

23 ♥ Surat Cinta ♥

  1. yeah...musim sekolah dah bermula...

    *tak sabar nak habiskan sesi persekolahan 2013...ekekeke

    baru je mula sekolah, dah tak sabar nak sampai ke ending nye...apakesss...

    ReplyDelete
  2. @therosputih ekspress tu..baru mula dah nak tunggu ending...kikiki

    ReplyDelete
  3. comel je budak2 ni nak sekolah...:)

    ReplyDelete
  4. igtkan mula2 mereka berdua tu anak cikbee tp lepas usya istagram, oooo anak saudara rupa2nya.. oh smoga azam kahwin utk thun ni tercapai. amin :)

    ReplyDelete
  5. @aTieYusof Family semangat...bangun pagi tak nangis pun..hehe

    ReplyDelete
  6. @kopi pasta hahaha...anak fruit la.. anak sendiri baru ada anak tekak & anak mata jer..huhu

    ReplyDelete
  7. oooo... anak fruit upenyer... ingat dik Bee Masa kecik ekekeke... cute dak tu

    ReplyDelete
  8. @Dkna Abza kalau boleh nak back to school tapi sy x minat jadi cikgu...huhu

    ReplyDelete
  9. @potia casadelarossa haha...bukan la. sy lagi cute kot masa kecik...hahaha

    ReplyDelete
  10. Hehehe.. Anak fruit.. Hehehe, comel tu :)

    ReplyDelete
  11. ooh anak fruit...comel2 mereka ni....

    ReplyDelete
  12. jom bee kita kembali ke sekolah :P hehe

    ReplyDelete
  13. teringat lak anak buah kat umah , hehehe , mesti sibuk cite pasal sekolah , hehehe !

    ReplyDelete
  14. salam dikbi..:)

    anak2 dikbi ke tu?..dah start sekolah semula dah...suka laa mereka.

    ReplyDelete
  15. @Mia Liana diorg ni mmg pantang jumpa camera...posing sakan

    ReplyDelete
  16. @baby comel anak fruit jer la yg ada..huhu. cute tp nakal ya ampun...

    ReplyDelete
  17. @puteri kasih jom, ari tue lalu skolah kat kuala pilah...rindu nak masuk balik

    ReplyDelete
  18. @cweet pinky ye la..tgh semangat tu, nanti dah lepas seminggu mula la liat nak bangun pagi

    ReplyDelete
  19. @Ayie Abas tak, anak fruit jer. mmg suka, tp kejap jer tu...pasni mula la menangis bila bangun pagi

    ReplyDelete
  20. entahla , agaknya kowt , hahaha , tak dapat nak tgk dorang 1st day skolah , cmne larh gelagatnye :P

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe