Silence Day Of Wednesday # 3

9.1.13

Hola semua,

Love uollss


p/s : Silence Day of Wednesday - Di jenamakan semula oleh : www.silenceblogz.com




You Might Also Like

29 ♥ Surat Cinta ♥

  1. saya sayang sahabat saya..hehe.

    ReplyDelete
  2. nak bagi bantal ni kat aku ker? jap lg ak pm alamat aku ya. pos laju :P

    ReplyDelete
  3. still trying to be the best-est friend for everyone :P

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. @kopi pasta nak ke?? tp dah ada peta perak kat situ..nanti senang nak mai perak, x sesat...kalau nak, sila pm alamat...hehehe

    ReplyDelete
  6. @paripariputih PPP, yup, cuba sedaya mungkin tp pasti tidak boleh memuaskan semua pihak...kita hanya insan biasa

    ReplyDelete
  7. salam dikbi :)

    org pompuan klu siapa yg dpt sentuh hatinya confirm dia akan syg lebih kan?

    ReplyDelete
  8. @Ayie Abas sayang sbg kawan... tp kalau nak jadi yg special kena la touch seluruh jiwa & raga....

    ReplyDelete
  9. HUBBY KAK BUI ADALAH KAWAN DUNIA AKHIRAT..HEHE

    ReplyDelete
  10. kawan yg baik mmg susah utk dicari...

    ReplyDelete
  11. @Bui Junaidi best kan dapat hubby yg boleh jadi suami & kawan dunia akhirat.. baru best kawin...

    ReplyDelete
  12. @Hatimi Tahirruddin betul tu...kalau dpat pun x kan kekal selamanya..

    ReplyDelete
  13. owh... ni ke bantal cute yg awk nak bagi saya tu ye? mohon post dgnkadar segera ye eekekeke.. (gurau je Bee..)

    ReplyDelete
  14. @potia casadelarossa hahaha...kena kerat 2 la ngan kopi pasta...die pun nak..

    ReplyDelete
  15. Awak kan kawan saya.. Sudi ke nk kongsi bantal dgn kita?? :) hehe..

    ReplyDelete
  16. @baby comel kongsi bantal sudi tp kalau kongsi suami, sorry....hehehe

    ReplyDelete
  17. @Ayie Abas napa ngan raga?? bukan yg kat pasaraya tu tau..

    ReplyDelete
  18. betul...jatuh bangun kita dia sentiasa bersama

    ReplyDelete
  19. @Mimie
    yup, tp susah nak cari kawan camtu skarang ni

    ReplyDelete
  20. may our friendship last forever ^_^

    ReplyDelete
  21. @puteri kasih hopefully.... bila la dpt jumpa puteri ye...

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe