Silence Day Of Wednesday # 4

16.1.13

 Hola semua,
 
sumber : facebook

 
 
p/s : Silence Day of Wednesday - Di jenamakan semula oleh : www.silenceblogz.com
 
 
 

You Might Also Like

18 ♥ Surat Cinta ♥

  1. tak baik tau buat kucing tu cam gitu...

    ReplyDelete
  2. adoi sampai kesini isu 'listen' ni . hahah XD

    ReplyDelete
  3. @miz ruha sebenarnya terpikir, apa masalah budak kecik ni...mmm... x dapat susu kot

    ReplyDelete
  4. @sabella mohamad ni xde kaitan ngan isu "listen" tu, akk bukannya student nak mintak pendidikan percuma..

    ReplyDelete
  5. ish sian kucing tu...notie la budak tu..cubit kang..hehe

    ReplyDelete
  6. @puteri kasih tu la, kecik2 nak marah kucen tu nape?? tarik telinga baru tau

    ReplyDelete
  7. hehehe...tak pasal2 glamer kak pah skang ni...

    ReplyDelete
  8. @Hatimi Tahirruddin hahaha...tp, bukan kak pah msg utama kat sini... ni pasal problem... semua org ada problem masing2....

    ReplyDelete
  9. @potia casadelarossa x tahan tgk muka budak tu...penuh perasaan jer kat kucen tu

    ReplyDelete
  10. haha.. tak pasal pasal kucing tu pulak yang kena. :D

    ReplyDelete
  11. salam dikbi :)

    kat rumah ayie kucen yg selalu beri problem...kena cuci taik dia jer... :P

    ReplyDelete
  12. @Ayie Abas ajar la die gi toilet, x pun guna pasir yg selalu org guna tuk kucen tu

    ReplyDelete
  13. baru pham apa yang orng tulis listen3 tu..hehe

    ReplyDelete
  14. @Mimie Najib hehehe... tp akk tak amik pot pun pasal tu... ada akal pikir sendiri jer...

    ReplyDelete
  15. @Mar Haini Abdul Rahim agaknya tuan dia asyik bg tulang je kot. Skali skala bg la isi plak

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe