Happy Weekend With Bloggers

4.2.13

Hola semua,
Wow, weekend ni mmg weekend yang sangat awesome & 
paling happy sepanjang aku terjebak dalam dunia blogging.
Buat pertama kalinya aku outing dengan blogger2 yang bagi aku mmg dah tahap retis.
Maklum ler follower masing2 pun dah riban2 kan.

Tak mau cakap banyak, jom layan gambar

location pertemuan kami

kami yang hadir

masing2 dah tak sabar nak menyanyi

gandingan duet yang mantap
jejaka ni nyanyi, semua melting tau...sore sebijik anuar zain

 ni jer antara gambar yang dapat diupload
nanti kalau dah dapat gambar2 lain, aku upload lagi ye




p/s : thanks ye korang sudi lepak ngan aku yg malu2 kucen ni...hihi




You Might Also Like

20 ♥ Surat Cinta ♥

  1. kemain malu2 kucin dia tu ye dikbi =) hehehe, mesti best kan.. aku nk jumpa mama PPP dari aritu lg xdpt2. teringin nk jumpa tau

    ReplyDelete
  2. ya ampun kak.. jelesnya.. nak nyanyi jgk.. lama dah xtest suara.. ehehe

    ReplyDelete
  3. waah besnye.. smua pn da thp retiss kan hehe :)

    ReplyDelete
  4. tunggu org tu pelawa jek hari tu... tapi malang.... tak di pelawe pom

    ReplyDelete
  5. wow karoks soooo jeles meyhhh lme da x asah sore ku yang nak panggil hujan nieyh hehehehe

    ReplyDelete
  6. @Rima Alliq Entertainment hahaha... ye la, semua ada bakat nyanyi...huhu

    ReplyDelete
  7. @baby comel haah la... aku mmg camtu, pestime jumpa mmg malu2 kucen.. kesimpulannya kena byk kali jumpa...hihi

    ReplyDelete
  8. @Lina Hamiedah jgn la jeles.. nanti ko dtg sini kita gi karokss ye

    ReplyDelete
  9. @potia casadelarossa la, bukan ke kata aritu ada meeting...lupa ler tu...huhu

    ReplyDelete
  10. @c!kon!ech!c haah la, pestime pegang mic.. rasa gian plak nak gi lagi...hihi

    ReplyDelete
  11. retis nak sign , dekat sini :D

    ReplyDelete
  12. Waa..bestnya..hehe..seronoknya dapat jumpa.

    ReplyDelete
  13. @Cik Pensil hamboi, sampai sini peminat kejar ye...untung la...

    ReplyDelete
  14. @Nurul Aini ye la...best sebab diorg ni happening sgt... rasa cam dah kenal lama...

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe