Jimba Jimba Mentabah Je la - Day 1 Part II

23.2.13


Hola semua,

Entri ni sebernarnya adalah sambungan dari entri yang lepas, sila klik SINI

Hamboi Hamboi Hamboi
Siap entri bersambungan yek
mana taknyer, dah nama pun jimba jimba kan
memang sakan la, so harap korang mentabah je la yek

Lepas dah setel cuci pinggan mangkuk kat Seoul Garden
Kitorg pun decided nak pi Taman Tasik Titiwangsa
Konon nak bakar lemak ler sebab dah makan banyak kan
mmm...takde makne nyer...hahahaha

Jom layan gambar menyengal kitorg...hihi
sila klik gambar kalau nak tengok wajah aku yang sangat comel

Jimba Jimba Mentabah Je la - Day 1 Part II
antara blogger-blogger wanita yang datang
Jimba Jimba Mentabah Je la - Day 1 Part II
Bergambar dengan blogger-blogger yang dah tahap retis
Jimba Jimba Mentabah Je la - Day 1 Part II
Masing-masing memang sporting
Jimba Jimba Mentabah Je la - Day 1 Part II
Tengok, siap ada aksi-aksi filem hindustan lagi
Jimba Jimba Mentabah Je la - Day 1 Part II
Memang best sangat lepak ngan diorang ni


Sampai je kat Taman Tasik Titiwangsa, masing2 dah standy nak jogging bergambar. 
macam2 aksi kitorang buat...kalah Filem Hindustan...hihihi
eh, perasan gambar kat atas tak cukup sorang sebab Puyak dah balik..
sob sob sob...harap dapat jumpa Puyak lagi yek pasni..

Ok la... 
setakat ni je nak share sebab rasanya kebanyakan cerita dah diupdate oleh yang lain-lain
Kalau korang nak berkenalan dengan para-para blogger ni, korang boleh terjah melalui 
Bloglist Mentabah kat sidebar ni...

Kbai




p/s : opppsss... aksi-aksi hindustani x abis stakat ni je tau...bersambung pada esok harinya




You Might Also Like

12 ♥ Surat Cinta ♥

  1. rajin je edit gmbr....hihih

    ReplyDelete
  2. Jelesnya kita tengok2 lagi gambar ni. Hai kak dikbe, rindunya kt dia......

    ReplyDelete
  3. @Potia CasadelaroSsa mana ada lawa... ni pun blajar dari PPP guna software

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. @Lina mana ada rajin...ni kira malas tahap gaban dah. tu sbb entri lambat hupdate...huhu

    ReplyDelete
  7. @baby comel rindu ker?? meh la dtg kl. kalau tak nanti akk balik kpg kita detim lagi...hihi

    ReplyDelete
  8. mmg hindustan habis tu....siap main tarik2 daun kelapa lg...hehe

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe