Jimba Jimba Mentabah Je la - Day 2

23.2.13

Hola semua

Ok, fine... aku tau mmg aku orang last yang update entri pasal jimba jimba ni
sejak akhir2 ni agak busy dengan kerja
so, terpaksa la mencari timing yang sesuai nak share ngan korang
huhu

Aksi jimba jimba diteruskan lagi pada keesokan harinya
Dasat kan, sampai 2 hari berturut2 keluar ngan geng blogger
Kali ni sebab kami tunggu kehadiran Cik Zaitul a.k.a Jetol dan Ain

Jimba Jimba Mentabah Je la - Day 2

Kami lepak kat rumah PPP, bila Jetol & Ain sampai,
kami pun mulakan operasi masak-masak
Ha, ni special resepi tau dari PPP
Nasi Ayam Si Pari Pari Putih

Jimba Jimba Mentabah Je la - Day 2

Nampak sedap kan...mesti la. apa pun makanan kalau masak sendiri gerenti sedap
aku pun siap menambah makan...erkk..abis la diet aku...huhu

Dah siap makan, kami just lepak2 je kat umah PPP...
Macam2 gossip keluar...pastu siap tengok Running Man lagi
menabah je la aku gelak...hihi

Lepas Asar baru kami keluar, kali ni ke Wangsa Walk
Wow, dah lama tak pi sana.

Jimba Jimba Mentabah Je la - Day 2

Jimba Jimba Mentabah Je la - Day 2

 Ingat masuk Wangsa Walk nak happy2 berkaraoke, tapi pusat karaoke kat situ tak best la
Sound system dia memang ke laut... Hilang mood Anuar Zain nak nyanyi...ehh
 
 Abis je karaoke session, terus kami melangkah mencari makan.
lapor beb...
  So, kedai yang terpilih adalah Restoren Ayam Penyet

Jimba Jimba Mentabah Je la - Day 2

Jimba Jimba Mentabah Je la - Day 2

Jimba Jimba Mentabah Je la - Day 2

mmm...sampai malam kitorang berjimba jimba
pukul 9 lebih time to go back because next day is Monday
Menabah je aku drive dalam keadaan penat & ngantuk
Tapi takpe la, yang penting aku happy sangat
Lupa sekejap masalah yang bersarang kat dalam otak ni

To uolls, thanks sebab sudi menceriakan weekend aku yek
Hope dapat terus lepak ngan korang... Love uollls





You Might Also Like

10 ♥ Surat Cinta ♥

  1. Sedih. Nk jugak ada kat dalam tu.... Hehehe
    Jelas tergambar kehepian diwajah semuanya :)

    ReplyDelete
  2. @baby comel ala, jgn la cedih... nanti ada masa mai kl kita lepak sesama yek...

    ReplyDelete
  3. kalau sound system ke laut mmg tk best ler nk karok..huhu..sronok tgk korang hang out..huhu!

    ReplyDelete
  4. kalau sound sistem tu kelaut.. mohon pergi je kelaut karok kat laut...

    ReplyDelete
  5. wah sekali lagi sesi makan dan karoke...apa2 pun mmg nampak meriah tu...

    ReplyDelete
  6. seronok keluar ramai2 kan ,fara pun lame tak keluar degn kawan kawan ,

    ReplyDelete
  7. okeyh , memg terbaek , hehehehe !! CP tgk nih di pagi hari dalam keadaan perut yang tak serapan lagik , nyum3 !! asal CP bace yang dah day 2 nih , nampak sangat banyak yang CP tertinggal nih , hehehe ~

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe