Silence Day Of Wednesday # 8

6.2.13

Hola semua,

Funny graphics



p/s : Silence Day of Wednesday - Di jenamakan semula oleh : www.silenceblogz.com







You Might Also Like

14 ♥ Surat Cinta ♥

  1. Inilah yang dinamakan korban percintaan ==

    ReplyDelete
  2. yang sebelah mana lelaki? aku rasa sebelah kiri sbb yg sebelah kanan tu mcm mgedik jer disuruh ulang byk2 kali..

    ReplyDelete
  3. hahaha kesian dia.
    sorang tu mcm sengaja suru yg sorang tu jatuh.
    hehe

    ReplyDelete
  4. haha alahaii.. ni betul2 fallin in love ni..

    ReplyDelete
  5. kisah tragis ni....tu la pakai henpon mahal2 taknak beli kredit...hehehe

    ReplyDelete
  6. alahai..jatuh plak dia..kesian kesian. cinta tak kesampaian dah..hehe

    ReplyDelete
  7. kesiannya , kalaw CP la , sekali tak dengar , 2x tak dengar , pastuh , buat bodoh je la , tak berbaloi cakap ngan orang pekak :P

    *garang okei :P

    ReplyDelete
  8. laaa, i'm fallin 4 you? owh sanggupkah?

    ReplyDelete
  9. laaaa..hehe..kesian..dah jatuh. Falling for you lah tu. Jatuh dalam gaung.

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum,

    Saya dari QuranKini.com ingin ingin menjemput saudara/saudari untuk menyertai program affiliate kami (produk: Al-Quran Digital) dan menjana pendapatan tambahan melalui blog ini. Ia baru sahaja dilancarkan pada 8 Februari 2013 (Jumaat).

    Caranya mudah sahaja: -
    1. Daftar PERCUMA di QuranKini Affiliate > Klik pada butang 'Klik Di Sini Untuk Mendaftar'
    2. Login akaun anda.
    3. Pilih tab 'Bahan Promosi' > 'Banners/Links'
    4. Copy & paste link pada blog anda

    Setiap unit yang terjual, anda bakal menjana RM50.00 dan bayaran komisyen dilakukan setiap minggu terus ke akaun bank anda. TIADA sebarang limit berapa banyak pendapatan yang anda boleh jana. Mungkin mampu mencecah RIBUAN ringgit sebulan!

    Malah bukan itu sahaja, bayangkan ganjaran pahala yang bakal anda terima setiap kali pembeli membaca Al-Quran Digital tersebut = pelaburan akhirat.

    Terima kasih,
    Team QuranKini

    p/s: Sila sebarkan jemputan kepada rakan-rakan anda yang lain. InsyaAllah mendapat keberkatan bersama!

    ReplyDelete
  11. tu la..masa bercinta tak ingat nak mati..kan dah jatuh..LOL

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe