BE Yang Pertama Dari Nuffnang

21.3.13

Hola semua,

Alhamdulillah, buat pertama kali My Lovely Bee dapat 
BE yang pertama dari Nuffnang

BE Yang Pertama Dari Nuffnang

Sebelum ni tak pernah kisah pun pasal ni tapi 
kadang2 jeles jugak tengok orang lain dapat.
Akhirnya berjaya jugak aku dapat...hehehe
Terima Kasih En Nuffnang





You Might Also Like

19 ♥ Surat Cinta ♥

  1. tahniah kak.. ^_^
    seronok rasanya bila dapat BE ni.. :)

    ReplyDelete
  2. Wahh bestnyaa, tahniah dikBee :D
    murah rezeki.. :)

    ReplyDelete
  3. wah tahniah , tapi BE tuh ape ek ?? hehehe

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah... lepas ni dah tak jeles la ye...
    sy pula yang jeles ni... tak pernah dapat lagi... ^_^

    ReplyDelete
  5. wah...tahniah....

    ntah bila aku nak dapat benda alah ni taktau la...haha nak kena tunggu janggut bersimpul mcm ahmad dhani kot baru dapat...

    ReplyDelete
  6. dia nak bagi semangat supaya blog tak bersawang... pelik gam mcmna blh dpt... nuffnang ni pilih pompuan je kot..

    ReplyDelete
  7. alaaaaa din nk jugakkkk :D..best nyeee

    ReplyDelete
  8. Tahniah..rezeki..alhamdulilah.

    ReplyDelete
  9. wah.. dapat jugak eh. Aida je yang tak pernah dapat lagi. sobs.. macam2 tuto dah ikut. Huh.. tapi tetap sayang jugak dengan nuffnang. hehe. Tahniah Dik Bee :)

    ReplyDelete
  10. see, abam potia pon kata mcm tu jugak. mpuan senang dpt. aku pernah tgk bberapa blog yg dpt BE. design blog biasa2 jer, trafik pun biasa klu nk compare dgn aku tp disebabkan, blog tu milik seorg mpuan, sng dpt la pulak BE

    ReplyDelete
  11. wah, tahniah.. klau byk nnt bole blanje.. hihi :)

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe