Menghilang

11.3.13

Hola semua,


spider web


 Hamboi hamboi...
kemain lagi labah-labah ni wat sarang kan...
Mentabah la pasni ni aku nak membersihkan blog ni dari
segala habuk2, sampah sarap & yang paling penting tu ha, yg gayut2 kat atas tu...


Menghilang
Mesti korang pelik kan lama giler aku tak hapdet blog ni..
sorry la, aku outstation (okey, aku tipu)
sebenarnya sejak dua tiga menjak ni busy sket la
pastu kesihatan pun agak kureng sket
tu yang lama tak berblog..
Jadi, aku nak say thanks a lot pada semua yang still sudi singgah sini
& memberi makan kat labah2 tu..
tu yang laju je dia wat sarang kan..
keh keh keh..
jangan mare yek.. nanti kena jual


Oh ya... lupa plak yang aku ada sewakan ruang kat mamat ni...
pastu pandai plak dia larikk tak bayar sewa..
so, sape2 yang nampak dia, tolong inform aku yek..
hehehehe


WANTED !!

spiderman







You Might Also Like

8 ♥ Surat Cinta ♥

  1. LOL

    bnyk sampah weh

    terbersin aku msuk blog ko ni lalala

    ReplyDelete
  2. @Iffah Afeefah aku tau... jgn kata ko.. aku pun sama, terpaksa guna mask ni...hahaha

    ReplyDelete
  3. Haaa cummm :)
    Come labah labah come.. Kekeke. Jgn hilang lama2 kak

    ReplyDelete
  4. biar hilang dimata jagan hilang di hati dik bi --

    ReplyDelete
  5. laa, kan ada pakcik2 jaga lebah tu makan gaji buta ker? suruh diorang p sengat labah2 tu biar pengsan :P

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe