Mohon Jangan Sesat Lagi

19.3.13

Hola semua,

Berabuk balik rupanya blog aku ni, 
penat jer last week aku bersihkan,
datang lagi rupanya labah-labah ni
adoi...huhuhuhu

Sebenarnya, bukan aku tak nak buat entri baru
tapi kesempatan masa amat lah terhad
Jadi, terpaksa la korek2 masa lebih sket utk hapdate blog ni..huhu
Harap-harap pak tiri tak marah la sbb aku curi masa dia ni..hihi

Berbalik pada tajuk entri, 'Mohon Jangan Sesat Lagi'
Mesti korang pelik kan,
Sape yang sesat??? sesat kat mana??
dont worry, xde sape2 yang sesat pun,
kalau ye pun sesat, takdenyer sampai ker Thailand
Lahad Datu?? jauh sekali..hihi

Sebenarnya aku ada dapat 2 komplen kat blog ni
Sila klik gambar untuk tumbesaran yek

1. Masalah tak jumpa kotak komen 
 Penyelesaian


2. Masalah tak jumpa kotak Chat
Penyelesaian




p/s : harap lepas ni tak sesat lagi la yek...heheheehe






You Might Also Like

10 ♥ Surat Cinta ♥

  1. tulisan 'comment' yg kaler kuning tu tak berapa nk jelas...tu org jadi konfius n tersesat tu..

    ReplyDelete
  2. tu sbb buat penjelasan kat sini...hihi

    ReplyDelete
  3. buta ke apa tak nampak??
    hahahaha

    ReplyDelete
  4. haritu saya pun mcm tu kak..menggagau cari..hahaha..nasib jmpa.. ^_*

    ReplyDelete
  5. a ah la sy pon tak nampak kotak komen...(padahal tgh taip komen...hihi)

    ReplyDelete
  6. maybe xpayah tulisan tu pon okey

    buat y simple je

    ReplyDelete
  7. oh..selepas pencerahan , aku dah nampak itu kotak komen jugak akk...

    arghhh...aku main komen je memana..jaji tigal taik aku kat sini..ehhhh...

    kbai !

    ReplyDelete
  8. CP nih plak memg maen pakai tekan jer , err , rajen la jugak mencari and tak sesat , hahahaha

    izinkan saya membangga diri , hahahaha !!

    ReplyDelete
  9. hehe..saya biasanya susah nak cari button komen..lagi2 time line slow..jenuh cari tak jumpa..hehe.

    ReplyDelete
  10. hehe..saya biasanya susah nak cari button komen..lagi2 time line slow..jenuh cari tak jumpa..hehe.

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe