Monday Blues - Aku Rindu Padamu

25.3.13

Hola semua,

Senin datang lagi..
Sape Senin??? Bukan orang la, maksud aku hari Isnin...
Dah lama tak buat entri Moday Blues
Bukan apa, hari Isnin yang lepas terlalu blues sangat, tu yang tak sempat wat entri

 Monday Blues - Aku Rindu Padamu
Ok, tengok title kat atas tu mesti korang tertanya2 kan
Dah kenapa minah ni menjiwang rindu-rinduan pagi2 Isnin ni..
Kalau ikutkan mmg aku tengah rindu sgt2 ngan 'someone'
Tapi bukan dia yang aku nak cerita skang ni...
So, kalau korang nak tau aku rindu kat sape, jom layan video ni..


~~Friendship Is~~ by Nuzime Si Pari Pari Putih



Inilah keluarga bahagia Masih Cinta yang aku sgt2 rindukan..
Walaupun semua bergelar blogger tapi ikatan kekeluargaan tetap ada.
Aku sayang korang semua, aku rindu sgt2 kat korang...


p/s : Pari Pari Putih.... thanks for the lovely video... 
harap ko kembali ke dunia blogging & Masih Cinta semula





You Might Also Like

5 ♥ Surat Cinta ♥

  1. hai...salam hari isnin Dik Bee... Farah pun rindu jugak dengan Dik Bee... ^_^ ... Hari ni blues jugak ek?

    ReplyDelete
  2. hari y penat

    rindu pon ade

    xsaba tggu sabtu

    ReplyDelete
  3. ok time baca entri ni dah hari selasa...kiranya kena tukar genre dah ni dari blues kepada irama zapin kontemperori...hihihi

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe