Berbuka Di Restoran Alicafe Tiga Rasa

11.7.13

Hola semua,

Amacam semua??
Puasa tak??
Ke, ada yang buat2 lupa yang kita dah masuk bulan Ramadhan??
Kalau ada, meh sini nak piat telinga tu..ekeke

Sempena hari pertama berbuka puasa,
aku ngan hosmate bercadang nak berbuka di restoran
Maklum ler, dah lama tak detim bersama..ekekeke

So, kami memilih berbuka di Restoran Alicafe Tiga Rasa

Jom layan apa yang kami makan..
(*sila sedut balik ayaq liuq tu bila tengok gambar ni..ekeke)

Restoren Alicafe Tiga Rasa
Suasana kedai
Restoren Alicafe Tiga Rasa
Alicafe Tiga Rasa
me & my hosmate
Restoren Alicafe Tiga Rasa
Kurma dan Muffin
Restoren Alicafe Tiga Rasa
Air jus kurma
Restoren Alicafe Tiga Rasa
Menu yang kami makan
   
Sebenarnya ada banyak lagi menu yang sedap-sedap
tapi kami memilih set ikan siakap
Jika korang berminat nak pergi 
 Restoran ni terletak di

RESTORAN ALICAFE TIGA RASA
No. 8, Jalan USJ 10/1 H,
Subang Business Centre,
47620 Selangor Darul Ehsan






You Might Also Like

10 ♥ Surat Cinta ♥

  1. Nice sharing tak tahu pun Alicafe ni ada restoran... sungguh aku ketinggalan zaman haiyssss :P

    ReplyDelete
  2. nom..nomm.. sedapnyeeee~

    ali cafe satu! ekeke

    ReplyDelete
  3. tudiaaa, kemain banyak santapan untuk melantak. ni kalau penuhkan perut ni mau semput time nak solat terawih nanti. kekekke

    ReplyDelete
  4. nampak sedap semua bila tengok gambar makanan jam 5ptg ni haha

    ReplyDelete
  5. wahh nampak sedap nie :) baru tahu :) mahal x ?

    ReplyDelete
  6. mcm dah sesi jalan2 cr mkn lak.. siap ada bg lokasi lg.. ekekekeke....

    ReplyDelete
  7. baru saye tahu alicafe ade restoran...nampak macam mahal dan exclusive

    ReplyDelete
  8. wah kemain detim sambil isi perut eh. best nya kak... selamat berpuasa dan berbuka eh kak

    ReplyDelete
  9. alicafe??? ada jumpa fahrin ahmad x??

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe