Iftar Bersama Je's Family

27.7.13

 Hola semua,

Iftar Bersama Je's Family

Tanggal 20 Julai 2013 bersamaan dengan 11 Ramadhan 1434 Hijriah,
Keluarga Je's family berkumpul lagi,
(padahal hampir tiap minggu jumpa..ekekeke)
Tapi kali ni special sket la kan,
Sempena bulan Ramadhan ni, 
Kami berkesempatan untuk iftar bersama-sama
 
 Memandangkan agak ramai yang dapat hadir, jadi kami memilih konsep pot luck
Tapi tuan rumah tetap masak tau,

sila klik untuk penglihatan lebih jelas :)
  
Ha, kat atas tu la antara menu yang kami makan,
Roasted Chicken, Kuey teow Goreng, Pizza, Kerutup Daging, Fruit Punch.
Siap ada kek lagi tau,

sila klik untuk penglihatan lebih jelas :)
   
Yang ni pulak gadis-gadis yang dah check-in awal2 untuk tolong tuan rumah masak
Sesuai ni kalau sape-sape nak wat calon menantu
ekeke..

sila klik untuk penglihatan lebih jelas :)
  
Memandangkan sebelum pukul 7pm dah siap semua hidangan
Apalagi, semua amik kesempatan ler memposingkan diri
Maklum ler, bukan senang kan nak kumpul camni
Tengok ler gelagat memasing, siap ngan teddy bear bagai
sengal + senget tapi tetap menten omey-omey blaka..
Cian tuan rumah, asyik kena sakat jek...ekeke
 
sila klik untuk penglihatan lebih jelas :)

Ha, bila masuk je waktu berbuka, 
masing-masing sila rapat ngadap makanan
Tapi sebelum tu, masa amik makanan pun sempat lagi posing
memang masing-masing giler bergambar
ekeke..

Tapi aktiviti iftar bukan setakat ni aje
Ada lagi aktiviti selepas tu,
apa-apa pun,
kita stop dulu sebab nak solat maghrib dan terawih
Apa aktiviti selepas tu??

Tunggu next entri...yeahhhhh

Kehadiran :


p/s : Jemput terjah blog mereka juga...



You Might Also Like

22 ♥ Surat Cinta ♥

  1. alang2 mengomen biar byak terus hahaha

    ReplyDelete
  2. err, org yang terkomen banyak atas ni, nampak sgt telah mgalami masalah internet =.='

    err, naseb baik baca n3 ni malam2. kalau tak, fuuu terliur =.='

    ReplyDelete
  3. mujur la madi mendahului komen-komen di atas.... madi... are you ok?? lol niway thanks dik be belanja kiterang pizza ri tu... and the rest ipah sponsor fruits, jaitul kek dan budak2 lelaki tu sponsor fruit punch...

    ReplyDelete
  4. madi ko nak jadi flooder ke? kang kena mark spammer baru tau ekekeke

    ReplyDelete
  5. untunglah kan dapat iftar dgn kawan2 kan?

    ReplyDelete
  6. meriah..:)
    http://vitamindelight.blogspot.com/2013/02/makan-udang-dengan-vitamin-c-boleh_20.html

    ReplyDelete
  7. meriah..:)
    http://vitamindelight.blogspot.com/2013/02/makan-udang-dengan-vitamin-c-boleh_20.html

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe