Pre-Shoot Raya Bersama Je's Family

29.7.13

Hola semua,

Pre-Shoot Raya Bersama Je's Family

Ok, aku tau aku antara orang yang lambat hapdate entri ni
orang kata dah basi dah cite ni
tapi aku x kira, aku nak publish jugak sebab
kenangan ni adalah kenangan manis aku bersama 
Je's Family
(entri ni sambungan pada entri Iftar Bersama Je's Family)


Sejurus selepas Iftar bersama dan solat maghrib,
para2 jejaka pun bersiap pergi terawih
manakala, para2 gadis pula bersiap2 utk sesi photoshoot
   terkejut bebudak lelaki bila balik, dah macam ada kenduri kawen kat umah
Jadi, bermula lah sessi photoshoot raya
ekekeke

Mesti korang pelik kan, awal benar kami buat semua ni
Bukan apa, susah tau nak berkumpul macam ni
tu sebab terpaksa buat awal
ala, program raya kat tv tu pun semua shoot before bulan Ramadhan kan
Sama la jugak ngan kami yang ala2 retis ni..
*statement mintak kaki*
hehe..

 So, jom tengok aksi2 kami sepanjang sesi photoshoot

aksi belakang tabir sementara tunggu giliran
kakak2 kawasan bermaafan dgn mama kawasan, ingat dapat la duit raya,
sekupang pun tak dapat..kuciwa..
masing-masing berposing sakan..hehe
macam-macam aksi..hehe
yang ni plak abg2 kawsan
adoi, kemaen memasing posing, siap prektis akad nikah lagi..hehe
dah penat atas krusi, bersila pulak..naseb tak bersilat..ekeke
Ini la wajah2 ahli keluarga 'Je's Family'

 Lepas selesai aktiviti berposing bagai, kami layan movie pulak
seronok tengok beramai-ramai
tak payah pergi panggung wayang
*mati ler kalau tokey panggung baca*
hehe..

Masa tengah syok2 tengok movie,
rupanya ada lagi tetamu yang datang
admin kakisembang @ matyie dan rakan2 rupanya

matyie dan paripari putih
bergambar lagi..hehe

 Kami semua sahur bersama dan lepas je solat subuh masing2 melelapkan mata
sampai ada la yang tak pergi kerja..hehe
Tapi apa-apa pun, memang happy sangat kali ni sebab ramai yang hadir
Harap lepas ni, semua dapat datang lagi kalau ada event..
Thanks and love uolllssss


 Kehadiran :


 
 p/s : Jemput terjah blog mereka juga...




You Might Also Like

5 ♥ Surat Cinta ♥

  1. seronok nya ye ramai-ramai macam nie

    ReplyDelete
  2. hahahaah aku bagi angpau kat kengkanak jer harap kak long wakakakkakaa ^_^

    ReplyDelete
  3. banyak gile aih gambo..ekekekeke.. nak duit rayee!!

    ReplyDelete
  4. banyak gila

    y penting lawa ko edit

    geram je aku tgk muka masing2

    nk sepak2 hahaha

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe