17.7.13

Silence Day Of Wednesday # 17

Hola semua,

Penangan Facebook
Hahaha...penangan ibu kerap bermain facebook


p/s : Silence Day of Wednesday - Di jenamakan semula oleh : www.silenceblogz.com




9 comments:

  1. Hahahaha...zaman skrg benda2 ni la akan jadik minatnya. Lahir dlm dunia ICT.

    ReplyDelete
  2. amboi ..dari dalam perut ibu rupanya dah pandai bermain computer...haha

    ReplyDelete
  3. Sebelum keluar, nak kene update status dulu kat facebook. nak bgtau smua org. kekeke

    ReplyDelete
  4. hahahaaha . harap anak ika tak jd camtu . ehhh

    ReplyDelete
  5. anak generasi baru...sudah advance dengan teknologi

    entri terbaru saya 7 Tips Mudah Mengenali Blogger Yang Aktif

    ReplyDelete
  6. hahaha..bayi zaman teknologi..
    (pernah jgk share di blog sy pic ni)..

    ReplyDelete
  7. hehehehehehe teknologi betul bayi tu :)

    ReplyDelete
  8. baby dia pun moden gak. lahir2 terus celik IT.

    ReplyDelete
  9. hahahaha, jangan anak kita nanti camtu pulak sudah la.

    ReplyDelete