Beraya ke Putrajaya

27.8.13

Hola semua,

Last Saturday, lepas maghrib bedesupp aku pergi ke Putrajaya 
Janji ngan Mawardi pukul 8.00 malam
gile wei drive setengah jam je ke sana dari USJ
Alih2 dah nak sampai, katanya kul 8.30 malam pulak nak jumpa
adesss, kalau tau x payah la keluaq awal
dah la tak mekap lagi...huhu

owh, lupa pulak nak habaq kat korang
sebenarnya aku dapat jemputan open house dari Yanty Lee kat Putrajaya
Ni pestime nak jumpa dia, slalu dok ngusik kat FB ngan Instagram jek
hehe

Beraya ke Putrajaya
Bergambar bersama tuan rumah

Beraya ke Putrajaya
antara tetamu yang hadir

Beraya ke Putrajaya
jejaka-jejaka

Beraya ke Putrajaya
ramai gak yang datang

Beraya ke Putrajaya
jejaka-jejaka lagi

Kalau dah owner rumah blogger, ofkos la jemputannya semua blogger kan
Kenal tak ngan diorang ni semua??
Honestly, aku pun ada jugak yang tak kenal di antara mereka ni
Maklum ler, pestime jumpa..
Tapi tak kenal maka tak cinta.. iye dak??

Beraya ke Putrajaya
Ben Ashaari dan Qhaliff

Ha, Qhaliff yang chumel ni pun ada tau..
geram aku tengok mulut dia
dengan pipi dia yg gebusss tu, 
rasa nak picit2 jek..
boleh tak Qhaliff??
*oppsss...tak nampak bapak dia dok jeling tu?? hakhak

Kepada Yanty, thanks ye sebab sudi jemput akk
Alhamdulillah, kenyang makan nasi briani ngan satay
Next time, boleh kita jumpa lagi...hehe


p/s : thanks Qaseh Dalia utk semua gambaq2 yang osem ni...




You Might Also Like

10 ♥ Surat Cinta ♥

  1. bestnyee makan-makan dengan geng blogger. hehe jeles.

    ReplyDelete
  2. abe xdijemput pown :'( sob sob

    ReplyDelete
  3. bestnya beraya dgn blogger! :DD

    ReplyDelete
  4. klu ain dah picit2 si qhalif tuh.. tembam sgt sape suruh..ekekeke

    ReplyDelete
  5. mcm mana nk join ngan blogger2 ni..

    ReplyDelete
  6. wah..seghonok ler kumpul ramai2 :)

    ReplyDelete
  7. seronoknya dpt beraya ngan blogger2 , bukan calang2 blogger lak tuh , jelus3 ~~ hehehe ~

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe