Blog Apple Merah Berwajah Baru

30.8.13

Hola semua,

Sempena hari lahir Apple Merah @ Lina Hamiedah,
(klik sini)
aku dengan keras tangan menghadiahkan design baru untuk blog dia
Maklum ler, dia kan jauh nun di Sabah
nak blanjer mkn x boleh, nak pos hadiah, malas nak pi post office
Last-last ni je la yang mampu aku bagi kat dia
Blog Apple Merah Berwajah Baru

Blog Apple Merah Berwajah Baru
Header

Blog Apple Merah Berwajah Baru
Footer

Sebenarnya lupa plak nak snap gambar asal blog Apple Merah ni
Kalau tak, boleh compare before & after kan
Ala-ala cam produk kosmetik..hehe
Tapi xpe, sebab sebelum ni dia pakai template yg sedia ada
so, ni template yg dia pakai

Blog Apple Merah Berwajah Baru
Template Asal Apple Merah

Harap tuan blog suka ngan hadiah ni
kalau korang nak tengok hasil tangan aku yang tak kretip ni
boleh le ke blog beliau


p/s : amacam?? cantik ke?? hehe






You Might Also Like

7 ♥ Surat Cinta ♥

  1. cantik la kalau tgn awk yg edit!..heheh..nak terjah la.

    ReplyDelete
  2. comey la kak... serius, lawa. pandai akak mengedit2 ni eh =)
    cun!

    ReplyDelete
  3. tuan blog singgah sini...

    btw tq ye kak.. suka sgt ... hehehhe... muuahhhh... nak joget2 kat blog nnt... ada open house, singgah la ye

    ReplyDelete
  4. opkos la shantek , jeles wo , CP dari dlu design nye itu jugak , nak edit malas , nak upah orang kedekut , so acano ?? ehehehe !

    **ayat mintak simpati**

    hehehehe~~

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe