Selamat Hari Lahir Adikku

23.8.13

Hola semua,

Selamat Hari Lahir Adikku

Selamat Hari Lahir Adikku
Selamat Hari Lahir Apple Merah

 wah wah wah
dah besaq panjang dah adik akak sorang ni
akak harap awak sentiasa happy, bahagia dan sihat selalu

eh, lupa plak nak kenalkan kat korang semua
ini Lina Hamiedah @ Apple Merah
 Aku mengenali dia pun bermula dari  facebook
Ingat lagi dia tegur kat pm kata besday aku sama ngan seseorang
paling klakar bila dia ingat aku dah kawen
konon nak mintak nasihat & resepi rumah tangga
padahal, akk pun bujang dik oii
keh keh keh

Kenangan Manis :

Selamat Hari Lahir Adikku
pekena dua org tu - "WAKENABEB"hehe

Ingat tak entri ni?  Ke Mana Menghilang (kalau tak ingat, sila terjah)
Aku berjaya mengimport Lina datang semenanjung
Masa tu mmg macam2 kena buat
siap kena berpura2 menghilangkan diri dari alam maya
semata2 nak buat surprise untuk gathering geng menabah ke Genting Highlands
 tapi akhirnya berjaya jugak walaupun ada sikit cacat cela 

Kenangan Ke Genting Highlands :

Selamat Hari Lahir Adikku
Kenangan di Genting Highlands

Selamat Hari Lahir Adikku
Ko peace kat sape tu Madi??

Selamat Hari Lahir Adikku
sebelum naik ke Genting Highlands

Selamat Hari Lahir Adikku
sabar menunggu kenderaan kami

Selamat Hari Lahir Adikku
yeayy.. kami dah sampai Genting Highlands

Selamat Hari Lahir Adikku
Bergambar dengan sahabat Amy *updated : tiada lagi gelak tawanya kini Alfatihah
 
Selamat Hari Lahir Adikku
Inilah kenangan kami

 Lina, akak harap persahabatan kita akan kekal hingga Jannah
Nanti kalau terbang ke semenanjung, jangan lupa roger akak
boleh kita lepak lagi..hehe


 p/s : rindu ba sama kamu...



You Might Also Like

8 ♥ Surat Cinta ♥

  1. wahh siap ada entri lg kn??

    aminn.. aq harap mcm tu jgk kak.. sentiasa kekal hingga jannah... muuuahh.. tq so much sebab sudi jd kawan, kakak dan famly sekali gus wlupun sekadar perkenalan hanya d muka buku...

    tima kasih bebanyak kak

    ReplyDelete
  2. muah muahh....dah dah, pi tiup lilin tu cepat, karang terbakaq plak blog akk ni...hehe

    ReplyDelete
  3. @Dik bee hahahaha.. dah tiup dah.. betabuq ayaq liuq kat kek tu.. ehehe

    ReplyDelete
  4. uuu..selonok..hepi besday lina.. :)

    ReplyDelete
  5. happy birthday buat beliau... nanti boleh jengah ke blog beliau... *_^

    ReplyDelete
  6. Selamat hari ulang tahun kelahiran..^___^ tahun depan jgn lupa jemput..hehehe

    ReplyDelete
  7. selamat hari birthday kepada beliau... :)

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe