Makan Malam Di Sakura Kristal

27.9.13

Hola semua,

Sesi makan malam kali ni kami memilih Restoran Sakura Kristal untuk mengisi perut
perghh...dah la perut lapar kemain, tak sabar rasanya nak makan

Sakura Kristal
Restoran Sakura Kristal

Actually, ni first time aku makan kat sini. 
Jadi aku memilih special dish kat sini 

Sakura Kristal
Latte

Sakura Kristal
Peranakan Seafood Curry

Sakura Kristal
Chicken Wing

Sakura Kristal
Crispy Brinjal

Sakura Kristal
Hidangan untuk 2 orang

Dasat tak menu yang aku pilih??
Tapi siyes, ketiga-tiga lauk tu memang sedap
especially Peranakan Seafood Curry tu
memang meletoppp la
Sampai licin ngan kuah2 kitorg makan...hehe

So, sape2 nak rasa keenakan lauk pauk ni dan jugak menu2 yang lain
boleh pergi ke Sakura Kristal
Ada 7 cawangan tapi aku makan di 







You Might Also Like

9 ♥ Surat Cinta ♥

  1. eiiiii ketiak ayam.. erkkk lariii

    ReplyDelete
  2. wah ni adverturial ke apa ni.... untonglah

    ReplyDelete
  3. weeee~~awal pagi tgok makanan ni rasa lapar trus....ciken wing tu nmpk sedapppp~~slrupppp

    *nasib baik korang x telan piring tu sekali..miahahaha*

    ReplyDelete
  4. seriously tak pernah dengar Sakura Kristal..boleh try nih kalau ade mase.

    ReplyDelete
  5. pergh !! menggiurkan , acano leyh makan tmpt best nih .. macam mahal jerrr...

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe