Merdekaraya Bersama Bloggers

6.9.13

Hola semua,

Tanggal 31 Ogos orang laen semua sebuk sambut merdeka,
kami plak buat open house.
Raya kan sebulan, apedehal, ye tak?

Merdekaraya Bersama Bloggers
Merdekaraya bersama Je's Family
Macam biasa, kami berkumpul di rumah Paripariputih
Konon katanya pot luck tapi akhirnya kami masak jugak
tu pun masak yang senang2 jek
Maklum ler si paripariputih ni kalau tak pegang senduk tak sah
hehehe

Merdekaraya Bersama Bloggers
sempat lagik posing kat dapoq..ekekeke


Merdekaraya Bersama Bloggers
mohon terliur sbb mmg sedap..hihi

Merdekaraya Bersama Bloggers
lokasi wajib amik gambaq, mesti la kat meja makanan kan

dah siap makan, perut pun dah suka hati,
apa lagi, sesi bergambor la
tu syarat penting tau
hehe

Merdekaraya Bersama Bloggers
Pantang ada kemera... posing sakan

Merdekaraya Bersama Bloggers
Ok, yang ni versi behave

Merdekaraya Bersama Bloggers
Dah mula dah... sengal jek

Merdekaraya Bersama Bloggers
cuba teka sape mamat yg kat depan tu... hehe

Merdekaraya Bersama Bloggers
ha, kluaq dah aksi sengal memasing, camno nak wat calon menantu ni??

Walaupun tak ramai yang datang, takpe kami paham
kan time tu cuti satu malaysia, mesti sibuk kan
mana nak kibaq bendera lagi...*ade ke?? hikhik

eh, jap... entri ni tak habis lagi.
open house ni bersambung ke shopping mall plak
isk, bukan beraya kat kedai2 sana, tapi kami pi tengok wayang
maklum ler, bukan senang nak kumpul camni,
sebab masing2 dah kerja kan.
dok jauh2 plak tu

Merdekaraya Bersama Bloggers
babai, nak pi tengok wayang

Merdekaraya Bersama Bloggers
menabah tunggu wayang

Sementara tunggu wayang mula,
sempat lagi pegi karok
Mawardi Yunus la ni, dah lama ngidam nak karok
2 jam jugak la kami melalak dalam bilik tu
pueh hati kau

Merdekaraya Bersama Bloggers
karaoke time

masa tunggu nak masuk wayang,
boleh pulak jumpa mamat ni Syakir Rahman
amboi, tengok wayang jugak ke?
patut tak mai open house, detim rupanya
wakakaka

Merdekaraya Bersama Bloggers
ok dah nak balik... bila la dapat kumpul macam ni lagi...hehe

 memang seronok la dapat kumpul cenggini
rasa tak mau berpisah jek
tapi nak buat camne kan, masing2 ada komitmen keja
takpe, ada masa kita jumpa lagi
tak sabar nak tunggu next gath
In shaa Allah, kali ni maybe jauh sket
nak tau ke mana??
 TUNGGU!!
 hihi



 Kehadiran : Paripariputih, Iffah Afeefah, Norain, Noor Zaitul Akmar,
Umar Nurfitri, Mawardi Yunus, Matyie, Kay-are



You Might Also Like

9 ♥ Surat Cinta ♥

  1. ok bye. gambar i sikit. larik sambil kilas kain pelikat

    ReplyDelete
  2. sangat-sangat meriah sekali tu....hahahayyy

    ReplyDelete
  3. hamboi..time masak pon tetap meleTOP semua..hehe

    ReplyDelete
  4. sepertinya menyenangkan sekali ya bersama teman-teman, selamat hari merdeka malaysia dari indonesia!!


    need komen > Waspada Kanker : http://nokanker.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. habis r identiti bertopeng aku kat blog terdedah!! =P thanks for makanan yang sedap2..

    ReplyDelete
  6. Oh... baguslah tak jadi potluck tapi masak sendiri baru bakal mak-pak mertua suka:)

    ReplyDelete
  7. harap2 yg jauh sikit tu lagi havoc dari yg ni Dik Bee meh meh meh ^_^

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe