Blog Design : Kata Najeeb

1.10.13

Hola semua,

Lambat pulak kali ni aku kluarkan entri..
Sebenarnya blog ni dah siap last week
hehe


Blog Design :  Kata Najeeb
Header asal

Atas permintaan owner, design blog kali ni just simple dan kemas
Lagipun bukan full edit template,
just edit2 mana yang patut je
Warna plak dia nak warna merah putih

Blog Design :  Kata Najeeb
body

Blog Design :  Kata Najeeb
Footer

Kalau nak tengok keseluruhan rupa blog ni




You Might Also Like

7 ♥ Surat Cinta ♥

  1. nice and simple..mmg sesuai dgn blog lelaki kan...

    ReplyDelete
  2. haah... risau jugak terpink kan ke, terbunga2 kan ke.. ye la sbb ni blog lelaki...hihi

    ReplyDelete
  3. ehehe , awak yek design blog dye , nice :D

    ReplyDelete
  4. Untung le aku punya bila la nak tukau layout la la la la

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe