Blog Design : Lensa Qaseh Dalia

22.11.13

Hola semua,

Tempahan blog design ini dibuat oleh seseorang yg cantik dan ayu iaitu
pemilik Blog Lensa Qaseh Dalia

Konsep : Simple dan saiz lebar (senang nak letak gambar)
Warna : Purple

 Blog design

header

body

footer

 Blog ni merupakan blog kedua bagi Qaseh Dalia
Dia jugak ada tempah header utk blog pertama iaitu

header

Jangan lupa terjah blog-blog beliau kalau nak tgk keseluruhan design :)







You Might Also Like

9 ♥ Surat Cinta ♥

  1. dah follow sini.. tapi tak jumpa lah plak bukti sy dh follow tu.....
    nk tahu follower ke berapa... hehehe....
    kalau saya tak follow lagi beritahu erk.

    ReplyDelete
  2. @Leeza Dayasari erk... belum kot.. x de pun kat senarai follower

    ReplyDelete
  3. pandai dan hebatnya akak kita... thumbs up

    ReplyDelete
  4. Dikbee mcmana nk buat gambar slider yg ade no page kt sidebar tu? rasa berkenan la..hehehe

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe