Kontest U-Blogger

4.12.13

Hola semua,

Kontes U-Blogger anjuran blogger Mawardi Yunus dengan kerjasama oleh Kelab Blogger Ben Ashaari akan dilancarkan tidak lama lagi. Tujuan kontes ini adalah untuk mempromosikan barang dan servis dari usahawan di kalangan blogger.

Kontest U-Blogger
kontes u-blogger

Sempena kontes ini, My Lovely Bee juga turut menyumbangkan hadiah perkhidmatan servis pengubahsuaian blog untuk seorang pemenang.

Kontest U-Blogger
Hasil ayaq tangan Bee.. hehe

My Lovely Bee masih baru dalam bidang ini, tapi Alhamdulillah setakat ni semua pelanggan berpuas hati dengan sentuhan bee. Harga yang bee tawarkan pun tak la mahal. Maksimum untuk pengubahsuaian keseluruhan cuma RM30 sahaja. Bagi bee yang penting kepuasan hati pelanggan. Sesiapa yang ingin melihat hasil sentuhan tangan bee, boleh klik di pautan Blog Design kat menu atas. Kepada semua yang bakal menyertai kontes ini... SELAMAT BERJAYA.... Ada banyak hadiah lain yang boleh anda menangi....

Kontest U-Blogger

Apa lagi??? jom la join ramai2.... :)




You Might Also Like

9 ♥ Surat Cinta ♥

  1. owh, akan ada contest ye nanti? =) insyaAllah boleh la aima join nanti

    ReplyDelete
  2. @baby comel In shaa Allah.. Coming soon. Nanti join nooo :)

    ReplyDelete
  3. Sangat menarik. Jom kita sertai ramai-ramai..

    ReplyDelete
  4. banyak jugak yang ikutan contest

    ReplyDelete
  5. yumida pun ade join
    bez2 hadiah ditawarkan
    btw yumida nak ucapkan tahniah dpt PR4..awesome! kongsi la..apa rahsianya :)

    follower ke 441..jemput singgah ke blog Yumida & follow back klo sudi
    http://umikasum.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Semoga berjaya DikBee dalqm segala lapangan.

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe