Pengalaman Pertama Sebagai Sahabat Media Cuti Cuti 1Malaysia

17.12.13

Hola semua,

Pada hari Ahad lepas, aku telah berpeluang menyertai kumpulan blogger dan media Sahabat Media Cuti Cuti 1Malaysia ke Sepang. Weeehuuu.... memang best. Kiranya ni first time la aku join event macam ni. Sebelum ni aku tak pernah cover mana2 event sebagai blogger. Almaklum ler, kite ni kerja. Blogging pun just untuk personal jek.

Pengalaman Pertama Sebagai Sahabat Media Cuti Cuti 1Malaysia
Majalah Santai Travel dan Tag Media... fuhh, nebes rasanya

Sebenarnya Program Santai Travel Sahabat Media Cuti Cuti 1Malaysia ni telah banyak kali diadakan dan pelbagai tempat menarik telah dilawati. Tujuan program ni adalah untuk mempromosikan destinasi pelancongan sempena Tahun Melawat Malaysia pada 2014.

Pengalaman Pertama Sebagai Sahabat Media Cuti Cuti 1Malaysia
Bersama blogger cun cik mieza

Walaupun program kali ni hanya melibatkan satu hari sahaja, tapi pelbagai pengalaman yang aku dapat. Ditambah lagi dengan kehadiran sahabat media (blogger dan media) yang memang sempoi, sporting dan ohsem, memang terbaek la korang. Rasa macam tak mau balik pulak...hehe..

Pengalaman Pertama Sebagai Sahabat Media Cuti Cuti 1Malaysia
Antara sahabat media yang hadir. Photo by Silenceblogz.com

Terima kasih pada pihak Tourism Malaysia, Santai Travel dan M-Mode untuk program kali ni. Nantikan entri seterusnya pasal pengalaman sepanjang aku menyertai program dan destinasi menarik yang aku kunjungi... adioss...


     










You Might Also Like

7 ♥ Surat Cinta ♥

  1. This website was... how do you say it? Relevant!!
    Finally I've found something which helped me. Kudos!

    Here is my web-site; best seo tool

    ReplyDelete
  2. wah tahniah DB, Farah tumpang happy untuk DB...

    ReplyDelete
  3. salam kenal cik bee
    memang seronok join SMCC1M
    harap next time dapat join lagi

    ReplyDelete
  4. Waaah xpernah lagi join mana2 event.
    Kalau feztime mesti hepi xterkata kan.enjoy...

    ReplyDelete
  5. Sayang x dapat ikut serta..ada hal lain yg harus diselesaikn, kalu x dah berjumpa kita..:)

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe