ALAMI SEMULA KEYAKINAN DIRI DENGAN ORCHID

9.9.14

Hola semua,


Alami Semula Keyakinan Diri Dengan Orchid | Satu jenama baru dalam penjagaan bahagian intim wanita iaitu Orchid telah diperkenalkan baru-baru ni yang menggabungkan ciri herba tradisional dan pH seimbang. Ia terbukti secara dermatologi membersih bahagian intim wanita dengan lembut dan efektif. Oleh itu, kita dapat alami semula keyakinan diri dengan Orchid.

Alami Semula Keyakinan Diri Dengan Orchid
Pembersih Khusus Wanita Orchid

Pembersih Khusus Wanita Orchid


  • Mempunyai ramuan tradisional yang suci dan menyuburkan seperti Manjakani, Kacip Fatimah dan Daun Sireh.
  • Memberi bau yang segar, mencerahkan kan mengembalikan keanjalan kulit dan penyelesaian seimbang untuk semua jenis kulit.
  • Formula yang lembut dirumus bagi meningkatkan kebersihan, keselesaan dan memberi keseimbangan dan dalam masa yang sama mengurangkan kerengsaan kulit.
  • Mempunyai pH seimbang 3.5, 100% bebas paraben dan diuji secara klinikal oleh ahli dermatologi.
  • Mengandungi Aktif Pencerah Kulit yang membantu mencerahkan dan mengimbangkan tona kulit
  • Penggunaan harian secara berterusan meningkatkan rasa kesegaran , mengurangkan rasa melekit dan meningkatkan keyakinan diri

Kandungan Pembersih Khusus Wanita Orchid


Manjakani

  • Digunakan secara meluas dalam rawatan tradisional. Kandungan tannin yang tinggi membantu menegangkan bahagian intim selepas melahirkan anak. Sifat antiseptik semulajadi berupaya mencegah jangkitan bakteria, kulat dan yis (punca utama gatal-gatal dan bau kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita)

Kacip Fatimah

  • Tongkat Ali versi wanita, kaya dengan fitoestrogen dan mampu mengawal fisiologi wanita. Ia juga dipercayai mampu meningkatkan libido wanita untuk kebahagiaan rumah tangga secara tradisional.

Daun Sireh

  • Mampu menyegarkan dinding kelamin wanita, mengembalikan keanjalan dan mengurangkan cairan berlebihan yang boleh menyebabkan ketidakselesaan dan rasa tidak menyenangkan untuk sesetengah wanita.

Orchid didapati dalam tiga variasi iaitu Romantis, Intim dan Anggun. Sebotol Orchid 210ml dijual pada harga RM 4.90 dan boleh didapati di seluruh negara. Alami Semula Keyakinan Diri Dengan Orchid.


 

You Might Also Like

7 ♥ Surat Cinta ♥

  1. nampak macam best je produk nie DIk bee..boleh try,,harga pun berpatutan.

    ReplyDelete
  2. macam menarik jer ni, thanks for sharing dikbee...

    ReplyDelete
  3. Senang dibawa dan nampak menarik. Memang ingin nak cuba

    ReplyDelete
  4. Insyaallah ada rezeki saya belikan untuk isteri. Memang patut jaga kebersihan diri

    ReplyDelete
  5. Boleh try ni. Kot-kot sesuai ke :D

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. nak pakai r.. leh ke??? bhahah

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe