CABARAN 30 HARI | HARI 2 : 5 CARA MEMENANGI HATI ANDA

2.9.14

Hola semua,

Cabaran 30 Hari | Hari 2 : 5 Cara Memenangi Hati Anda | Wah, nampaknya cabaran ni dah masuk hari kedua. Hari 1 sahaja sambutan amat menggalakkan. Macam pisang panas. Cian Sue Izza nak melayan semua. hehe... Dah-dah, jom tengok ape pulak task kita hari ni.

Cabaran Hari 2 kena senaraikan 5 Cara Memenangi Hati Anda ... hurm, sebenarnya sendiri pun tak sure sebab iolls ni jenis tak kesah pun. Tapi takpe, meh nak senaraikan 5 yang utama jek...

CABARAN 30 HARI | HARI 2 : 5 CARA MEMENANGI HATI ANDA

  • No 1 : ha, tengok gambaq dah tau kan... kite ni kuat makan. Pulak tu cepat moody kalau lapar. Jadi, senang jek nak memenangi hati kite, bawak je pi makan... hehehehee

  • No 2 : Suka jenjalan dan ambil gambar.. so, sape nak jenjalan ngan kita .... jommmm

  • No 3 : Kalau time ehem2 (sebulan skali je), jangan la buat something yang boleh wat kite marah. Memang gaduh la... huhu 

  • No 4 : Tak suka orang cakap pasal kite kat belakang. Kalau ada pape yang tak puas hati, better tegur terus. Ye la, kengkadang kita pun buat silap gak kan. Inshaa Allah, teguran diterima.

  • No 5 : Suka berkawan dengan semua orang asalkan jujur dan tak hipokrit. Tak suka lah orang hipokrit cenggini


Cabaran 30 Hari


You Might Also Like

21 ♥ Surat Cinta ♥

  1. No.5 tu , tak suka orang camana dikbee? hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak, tertinggai perkataan hipokrit... ahahaaha

      Delete
  2. Yeahhhh ena pun suka berkawan dengan kak dik bee.. yeahhhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp tak jumpa lg ena... nanti kita jumpa, selfie bebyk ekk... ehehehe

      Delete
  3. Mcm best jer.. boleh lagi ker join nih.. nak jugak masuk cabaran nih. Hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je masuk... sempat lg nak kejar.. hehe

      Delete
  4. Samala ngan kita hehe. Bab makan memang suka :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... kalau bab makan, tgh geram pun leh sejuk hati... hehe

      Delete
  5. Senang ar berkawan dengan dikbee ni kan, jangan keluar sengat Bee tu udah la ye bila marah marah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dok aih... sengat kite simpan dah kat dlm peti ais... hehehe

      Delete
  6. Sedapp.. tapi kan..jgn merajuk ye.. nti tk nmpak lesung pipi tu. Hihi

    ReplyDelete
  7. yeayyy jom gi jalan hehehehe

    ReplyDelete
  8. Samalah tak suka yg hipokrit. Haishh

    ReplyDelete
  9. Yang ehem ehem tu ape erk..?? Hahaha

    ReplyDelete
  10. Ehem ehem tu apa? (Buat2 tak fhm..) Hehe..

    ReplyDelete
  11. Tak apa kuat makan....badan tak naik.

    ReplyDelete
  12. ohhh.. kita dah mkin memahami...hehehe

    ReplyDelete
  13. Saya dah menangi hati awak la .. jom jalan ! Haha

    ReplyDelete
  14. no 5 tu setuju. tak suka dngn org hipokrit

    ReplyDelete
  15. Jom jalan dan ambil gambar! haha

    ReplyDelete
  16. Tak suka jugak orang yang suka cakap belakang ni

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe