DI SINI LAHIRNYA SEBUAH CINTA | TEMA HARI KEMERDEKAAN KE 57

1.9.14

Hola semua,

Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta | Tema Hari Kemerdekaan 57 | Pertama sekali nak ucapkan selamat hari merdeka untuk semua rakyat Malaysia umumnya dan pembaca My Lovely Bee khasnya. Macammana hari merdeka korang? pegi dataran tak? Selama menyambut kemerdekaan, tak pernah pergi ke sana. Selalu tengok kat tv je. Harap tahun depan dapat pergi... huhu

DI SINI LAHIRNYA SEBUAH CINTA | TEMA HARI KEMERDEKAAN KE 57
kredit foto : Potia Casadelarossa

Tema Sambutan Hari Kemerdekaan ke 57


Untuk tahun ni, tema hari kemerdekaan ke 57 telah dipilih dari lirik lagu Allahyarham Sudirman Hj Arshad iaitu Warisan. Lirik tersebut adalah " Di sini lahirnya sebuah cinta ". Bait lirik ni memberi seribu makna kerana maksud cinta merangkumi pelbagai maksud. Contohnya cinta ahli keluarga, sahabat, sesama bangsa, negara dan juga seluruh makhluk alam. Jom kita hayati lagu Warisan dendangan Allahyarham Sudirman. Selamat Hari Merdeka semua....











You Might Also Like

4 ♥ Surat Cinta ♥

  1. tema tahun ni memang best. budak-budak pun suka.

    ReplyDelete
  2. Merdeka
    Merdeka
    Merdeka

    style la gambar di Tugu Negara
    nak jugak lah, kena mintak dengan sifu Potia ni

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe