Menang Peraduan Selfie Raya Mstar

25.9.14

Hola semua,

Menang Peraduan Selfie Raya Mstar | Alhamdulillah, gumbira rasanya hati bila gambar selfie family iolss menang Peraduan Selfie Raya Mstar. Dalam peraduan tu, 15 orang yang bertuah telah dipilih dan dapat voucher dari Jakel Trading berjumlah RM500 setiap seorang. Banyak kan...... boleh la shopping untuk raya haji nanti... yeayyy.... 

Menang Peraduan Selfie Raya Mstar
Peraduan Selfie Raya Mstar

Menang Peraduan Selfie Raya Mstar
Ha, ni ler gambar selfie family aku masa raya aritu

Menang Peraduan Selfie Raya Mstar
Bila Mstar repost, hati dah berbunga2, ada can menang ni..hehe

Menang Peraduan Selfie Raya Mstar
Bila terima je email, terus happy...haha

Menang Peraduan Selfie Raya Mstar
Tadaaaa... voucher Jakel Trading dah sampai pada 23 September 2014


Apa-apa pun, terima kasih kepada pihak Mstar dan Jakel Trading kerana memilih gambar family iolss menang Peraduan Selfie Raya Mstar. Happy sangat....





You Might Also Like

20 ♥ Surat Cinta ♥

  1. Waaa..alhamdulillah..tahniah dear.....boleh belanja makan nie...😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, kalau jumpa apa salahnya..hehe

      Delete
  2. Tahniah... shopping laa tu... bila kita nak selfie pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...ofcoz la. eh, kita lum selfie lagi ekk

      Delete
  3. Alhamdulillah..rezki..
    thniah ye ^_^

    ReplyDelete
  4. congrats, your pic is nice :D

    namesherry.com

    ReplyDelete
  5. waaah!!! rezeki.alhamdulillah.. ^_^

    ReplyDelete
  6. Salam ziarah =)

    Saya dah follow blog awak...sudi-sudikanlah follow blog saya pula ya :)

    http://seronoknyermelukis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah.. saya punya baucer x sampai lagi sampai skrg.. ada tarikh luput x sis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke?? ada, kena guna sebelum 30 dis 2014

      Delete
  8. Wah wah. walaupun dah terlambat. Tahniah ya. RM500 banyak tu nak bawa shopping

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks, jenuh gak nak pilih kain.. hehe

      Delete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe